Гра


5: 5

Удари по воротах:

18
:
14

Удари у рамку воріт:

13
:
10

Сейви:

6
:
8

Фоли:

2
:
5

Твердяк Микола/Котельчук Ігор/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Басун Ярослава/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 

У звітному матчі зустрічалися команди, які воліють посісти якнайкращу позицію перед плей-офф, а також перервати свої невдалі серії – у «Клевер Сторс» після дуже непоганого старту вона становила три поразки поспіль, а у «Луцьк-центру» – дві. Ще одна невдача для когось із цих колективів взагалі могла поставити знак питання під потраплянням у плей-офф, тож цей поєдинок обіцяв бути цікавим та безкомпромісним.

 

Таким він і вийшов, хоча відповідальність матчу дала свій відбиток на кількості по-справжньому гольових моментів – їх було зовсім небагато, однак у першому таймі команди таки зуміли обмінятися голами. Спочатку на 8-й хвилині поєдинку в «центрових» пройшла довга діагональна передача на Богдана Громійчука, який зумів обробити м’яч та відправити його повз голкіпера другим дотиком. А за дві хвилини ігрового часу представники мережі магазинів «Сім23» та «Сімі» зуміли відігратися зусиллями Павла Чикалюка та піти на перерву з рівним рахунком – 1:1.

 

Буквально якихось двадцять секунд у другому таймі знадобилося «Луцьк-центру», аби знову вийти вперед у рахунку: суперники не встежили прямісінько по центру карної зони за Максимом Мокійцем, який з розвороту зумів несильним ударом відправити «кулястого» у ворота повз кіпера – 1:2. «Клевер Сторс» могли відігратися майже одразу, однак воротар «центрових» Микола Бондарев обличчям прийняв на себе болючий потужний удар когось із опонентів. Та все ж на 15-й хвилині гравці «розумних магазинів» досягли свого, а Сергій Тачинський вкотре відновив рівновагу на табло – 2:2. Утім, цей баланс не протримався й хвилини ігрового часу: гості заробили право на штрафний удар, а Віталій Корець прямим пострілом зі штрафного втретє у матчі вивів команду вперед – 2:3! Утім, це лише розізлило як слід гравців «Клевер Сторс», а саме – головного бомбардира команди Богдана Мосійчука, який забив тричі поспіль та вперше у матчі вивів вперед саме господарів – 5:3!  При цьому голеадор «розумних магазинів» довів свій індивідуальний показник у чемпіонаті до одинадцяти голів, та наздогнав лідера бомбардирської гонки Третьої ліги – Дмитра Медунецького з «ЛОКІ»! Не дивно, що після такого футзального нокдауну «Луцьк-центр» скористався тайм-аутом, аби відійти від такого шоку. Утім, і після паузи у гостей нічого не виходило в атаці, тоді як їхньому голкіперу раз по раз доводилося витягувати небезпечні удари суперників та залишати команді шанси на те, щоб залишитися в грі. Шанс «центровим» дала груба помилка голкіпера «Клевер Сторс», який після вкидання від свого колеги замість того щоб піймати м’яч, по-волейбольному скинув його собі прямісінько у рамку – 5:4! На останній хвилині вони пішли на фінальний штурм п’ятьма польовими, і таки досягли свого за 9 секунд до завершення гри, коли після розіграшу аута та прострілу вдруге у матчі відзначився Максим Мокієць – 5:5!

 

У підсумку, фінальна сирена зафіксувала бойову нічию з шаленим другим таймом, якою, мабуть, залишилися незадоволеними обидві команди, які в останньому турі продовжать боротьбу за стикові матчі Третьої ліги!

 

Найкращий гравець матчу: Богдан Мосійчук (Клевер Сторс)