ДФЛВ 2021/2022: лідери тримають марку. Календар

Дитяча футзальні ліга Волині 2021/2022 не збавляє обертів і у восьмому турі ми бачили багато матчів, голів та цікавих результатів. На жаль, цього тижня пандемія потужно «перетрусила» усі склади, тому не всі команди виступали у оптимальних складах, проте лідери зберегли свої позиції: Любарт, Олімпія, ДЮСШ №2 Луцьк, ДЮСШ №4 Луцьк, ДЮСШ №4 Рівне та ДЮСШ-Respect Маневичі продовжують утримувати перші сходинки таблиць.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2015-2016 р. н. і молодші

У гравців 2015-2016 років народження була тільки одна інтрига. «Амазонка» Тетяни Павлік у матчі з «Олімпією» могла застрибнути на третю сходинку, проте мінімальна поразка 0:1 вивела туди саме гравців Тараса Бондарчука. Гравцині Богдана Півовара із ДЮСШ Маневичі свої матчі програли «Штурму» та «Ікві», але отримали шість балів до заліку та вийшли на друге місце. У розбірках команд із пізніми гравцями сильнішими виявилися футзалісти з Млинова 2:1.

Кращі гравці 8-го туру:

Мацьків Ілля – Олімпія

Тимощук Артем – ДФК Штурм

Базарін Денис – Іква

Шуляковська Олександра – Маневичанка

Друге коло змагань розпочнуть «Олімпія» та «Амазонка». Минулого тижня сильнішими виявилися гравці Тараса Бондарчука завдяки єдиному голу Іллі Мацьківаю. Цікаво, чи на цей раз войовничі амазонки Тетяни Павлік зможуть здолати своїх опонентів?

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2013-2014 р. н. і молодші

У гравців 2014-2013 років народження справи йдуть потужно, особливо у «Олімпій» Дмитра Медунецького. Основна команда була безжальною – 14:1 проти «Легіону», 6:0 та 5:0 проти двох «Амазонок»; дубль 2014 року також підтримав основу у матчах з воюючими дівчатами – 4:2 та 2:0. У неділю «Клуб Лева» отримав свої три очки у матчі з «Іквою», далі млинівчани розписали мирову із ДФК «Штурмом» - 2:2. У іншому матчі гравці Василя Сачковсього трохи оступилися 1:12 проти «Респекту». ДЮСШ Маневичі Богдана Ковбасюка спочатку перемогли гравців з Острожця 3:2, а згодом поступився по тужному «Спортінгу» 1:4. У другому матчі гравці Олександра Шинкарука з Карпилівки у бойовому матчі поступилися «Мідасу» 4:6, проте обидва колективи йдуть у лідируючій групі ліги.

Кращі гравці 8-го туру:

Сахнюк Дмитро – Олімпія

Панасюк Ярослав – Олімпія

Андрійчук Ярослав – Олімпія

Грищук Матвій – Олімпія14

Кононов Максим – Олімпія14

Демидюк Богдан – Іква

Гарбарук Максим – Іква

Сакун Михайло -  ДФК Штурм

Ваврик Костянтин – Маневичі

Остромецький Юрій – FC Respect

Назарчук Марк – ФК Спортінг

Воробей Тимофій – Мідас

У дев’ятому турі лідери «Олімпії» будуть доводити свої позиції у матчах проти «Лаккі Тім», котрий іде сьомим у турнірній таблиці та шостого «Любарта», прогнозуємо, що чотирнадцятим просто не буде. У черговій розбірці луцьких дівчат переможця спрогнозувати важко, але і гравчині Софії Палаєвської і Тетяни Павлік поки ведуть боротьбу за середину турнірної таблиці. У неділю на свято футзалу під’їдуть молоді вихованці Юрія Ремінського: першими екзаменаторами буде «Любарт», а другими гравці Олександра Мосійчука з Острожця. Також «Респект» Олександра Миронюка спробує зупинити ФК «Спортінг» з Карпилівки, котрий рветься до лідерів. Завершать ігровий тур вихованці Олександра Шинкарука проти непростого «Лаккі Тім» Олега Гаврилюка. У нижній частині турнірної таблиці така щільність команд, що саме ці поєдинки і зможуть пролити світло на подальші перспективи молоді.

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2011-2012 р. н. і молодші

У восьмому турі гравці 2010-2011 років народження мали безліч поєдинків. Спочатку «Мідас» переміг «Боратин» 2:0, згодом не встояв і «Атлетік» з Цумані 4:1. Дівчата з Маневич цього туру дещо не зібралися у повному складі, а тому 0:9 від «Олімпії» та 0:4 від Рожищ виглядають трохи негативно. «Зоря-2» подарувала очки «Легіону» та поступилася «Респекту» 1:3. Основа ж з Рівненської області впевнено розібралася з «Клубом Лева» 6:1 та «Гіркою Полонкою» 4:1. ДАФ «Легіон» з Рівного переграв своїх візаві з «Атлетіка» та «Лаккі Тім», проте три бали до скарбнички отримали саме вони. У дербі лучан «Олімпія» - «Респект» сильнішими були перші 3:1, а «Любарт-2» не зміг прибути на гру з ДЮСШ №4 Луцьк. У неділю «Респект» Олександра Миронюка таки переграв «Ікву» 4:0. А «Любарт» знову не зміг зібратися, на цей раз  проти млинівчан. Доволі цікавим протистоянням виявився поєдинок ФК «Спортінг» проти ДЮСШ Ківерці, арбітри зафіксували бойову нічию 2:2. Черговий вояж ДЮСШ Млинова виявився трохи двозначним: поразка Маневичам 1:6 та перемога над «Амазонками» 3:1. На лідерських позиціях в усіх групах лідер не змінився, а от пелетони зазнали трохи змін.

Кращі гравці 8-го туру:

Головацький Олександр – Мідас

Киричук Роман – Олімпія

Іллючок Ілля – Зоря-2

Ембінгер Захар – Рожище

Букатін Олександр – ДАФ Легіон Р

Шмалюх Назар – Зоря

Майламян Володимир – Лаккі Тім

Улітич Артемій – Мідас

Круковець Дмитро – Олімпія

Мартин Ігор – FC Respect

Мазурець Віктор – Зоря

Бортнюк Богдан – FC Respect

Крикун Віктор – ФК Спортінг

Мацішук Даниїл – Ківерці

Каращук Назар – Маневичі

Остапюк Мирослав – Млинів

У дев’ятому турі в групі «А» може остаточно розкластися пасьянс хто у яку лігу потрапить після групового етапу. ДЮСШ Маневичі Богдана Ковбасюка можуть остаточно віджцепити від гонки за Вищу лігу ДЮСШ Костопіль в очному протистоянні, проте їх очікує супербій проти лідера турнірної таблиці ДЮСШ №2 Луцьк Дмитра Семченка. Два важких поєдинки, проте шанси у маневичан хороші. ДЮСШ Костопіль Юрія Тріля після двобою з очни м конкурентом проведуть прохідний поєдинок проти другого «Респекту». ФК «Гірка Полонка» ще у суботу проведе спаринг-гру проти дублюючого складу гравці Олександра Миронюка та суттєво поправить свій стан із балами. Подальші перспективи у групі стануть очевидними після вояжу Млинова та Колок у наступних турах.

У групі «В» все доволі просто: лідери лишаються при своїх, а в єдиному матчі групи ФК «Сойне» може покращити свої позиції у матчі проти «Любарта», хоча і вихованці Євгена Заїченка надіються на перші очки в сезоні.

У групі «С» ДЮСШ №4 Луцьк не знає собі рівних. Цього туру їм спробує дати бій «Лаккі Тім», котрий веде боротьбу за Першу лігу. Матч «Боратина» з ДЮСШ Ківерці прояснить ситуацію хто ж таки сильніший на цей момент, хоча вихованці Дмитра Гаврука потужніше виступають цього року.  ФК «Костопіль» Юрія Тріля здобудуть свої чергові три бали у матчі з другим «Любартом». А прикрасить тур ще один двобій ліги між ФК «Спортінгом» та «Мідасом» Юрія Павельчука. Команди йдуть у трійці лідерів після футзалістів Дмитра Трефіловського, обоє втікають від переслідувача з Костополя, практично гарантували собі Вищу лігу і, головне, демонструють красивий фтузал. Хто ж буде кращим у цьому матчі?

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2009-2010 р. н. і молодші

Гравці 2009-2010 років народження цього туру проводили поєдинки на Центральному майданчику тому можливостей у гравців було більше ніж зазвичай. Ослаблений склад Маневичанки цього туру нічого не зміг зробити проти «Олімпії» 1:4, ДЮСШ №4 Рівне 0:5 та «Боратина» 0:7. Гравці Олександра Леончука були цього дня безжальними – 8:0 не встояли і мідасівці. Хлопці з Маневич цього дня також були не в оптимальній формі – 0:2 від «Олімпії» та нічия з лідером з Рівного 2:2. На завершення дня глядачі спостерігали два класних поєдинки: спочтаку «Мідас» переграв «Олімпію» 2:0, а згодом «Респект» та ДЮСШ №4 Луцьк видали гольову фейєрію 4:5.

Кращі гравці 8-го туру:

Липак Владислав – Олімпія

Кущук Рувім – Боратин

Рибак Артем – Боратин

Кременець  Максим – Олімпія

Царук Володимир – ДЮСШ №4 Рівне

Шульга Богдан – Маневичі

Бернадський Денис – Мідас

Чижук Артем – ДЮСШ №4 Луцьк

У дев’ятому турі черговий крок до Вищої ліги можуть зробити вихованці

Святослава Левкова з «Єврошпош» Смига Дуденського району. У суперниках непрості поєдинки з «Респектом», котрий ніяк не може здобути свої перші очки та одного з лідерів «Боратина» Олександра Леончука, котрий демонструє непогані результати, як для новачка. У неділю дівчата Надії Шпак проведуть непрості поєдинки проти міцних «Мідаса» та «Любарта». Маневичанкам точно легко не буде, проте дівчата якщо зберуться бій однозначно дадуть. Розв’язка вже близько.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2007-2008 р. н. і молодші

Найстарші гравці 2007-2008 років народження також феєрили цього тижня. Вже у першому матчі ліги ДЮСШ Ківерці та ФК «Пірванче» видали результативний матч 2:3. ДЮСШ №4 Луцьк роздавив «Мідас» 11:0, а «Пірванче» ЖФК «Легіон» 4:0. «Респект» з Луцька переграв «Мідас» 5:2, а «Респект» з Маневич переміг «Вуд Еко Буд» з Олики 3:1 та закріпився на першій сходинці групу «В».

Кращі гравці 8-го туру:

Кметь Денис – ФК Пірванче

Жилінський Євген – ДЮСШ №4 Луцьк

Домальчук Олександр – FC Respect

Гедз Максим – ФК Пірванче

Вишневецький  Олександр – ДЮСШ-Respect

У дев’ятому турі ключові поєдинки очікують на групу «А». «Респект» Олександра Миронюка у грі з «Волинь08 Червоні» має шанс зачепитися за Вищу лігу, хоча зробити це буде непросто. ФК «Сойне» Юрія Ремінського після виснажливих маневицьких тренувань спробують взяти свої перші бали у матчах проти «Любарта» та «Ікви». У свою чергу млинівчани Сергія Вишневського завершать груповий етап матчем проти «Любарта».

Група «В» також близька до розв’язки, проте тут ще не все ясно на 100 %. Черговий батл очікує на третю «Волинь08» Володимира Фігеля: спочатку ківерчани, що ніяк не можуть знайти потрібні ігрові схеми, а згодом потужне ФК «Пірванче» сім’ї Костюків. Допоки відпочивають через пандемію АФК «Городище» та «Вуд Еко Буд» Олика у горохівчан є прекрасний шанс забезпечити собі гандикап над суперниками.

Слідкуйте за своїми фаворитами за посиланням.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

Календар 29-30 січня

29 січня (субота)

МАЙДАНЧИК №1             

9-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

 

17.00                 U-11         Боратин – Ківерці

17.40                 U-11         ДЮСШ №4 Л – Лаккі Тім

18.20                 U-15         Ківерці – Волинь-3

19.00                 U-9          ЖФК Легіон – Амазонка

19.40                 U-15         ФК Пірванче – Волинь-3

20.20                 U-15         FC Respect – Волинь Червоні

20.00                

 

МАЙДАНЧИК №2

9-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

16.00                 U-11         FC Respect-2 – ФК Гірка Полонка

16.40                 U-13         Смига – FC Respect

17.20                 U-7           Олімпія – Амазонка

18.00                 U-13         Боратин – Смига

18.40                 U-9           Олімпія – Лаккі Тім

19.20                 U-9           Любарт Kids – Олімпія14

20.00                

 

30 січня (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

9-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9          ФК Сойне – Любарт Kids

10.40                 U-15         ФК Сойне – Любарт

11.20                 U-11         Любарт – ФК Сойне

12.00                 U-15         Іква – ФК Сойне

12.40                 U-9           ФК Сойне – Острожець

13.20                 U-15         Любарт – Іква

14.00                U-11         Маневичі – ДЮСШ №2 Л

14.40                 U-13         Маневичанка – Мідас

15.20                 U-11         Маневичі – Костопіль

16.00                 U-13         Любарт – Маневичанка

16.40                 U-11         ФК Спортінг – Мідас

17.20                 U-9           FC Respect – ФК Спортінг

18.00                 U-11         Костопіль – FC Respect-2

18.40                 U-11         ФК Костопіль – Любарт-2

19.20                 U-9           ФК Спортінг – Лаккі Тім

20.00