Гра


1 тур

Friends Futsal Fest, Майданчик ПАРКЕТ
1: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Голоскоков С.




Про гру:

 


FC Respect – МФК Дім Фасадів - 1:3

 

Учасники стартового поєдинку 6-го турніру «Friend's Futsal Fest» вже у дебюті гри порадували глядачів забитими голами. Спочатку діючий чемпіон Вищої ліги чемпіонату Волині «Respect» на 2-й хвилині вивів на ударну позицію забивного Олександра Миронюка, а за мить «фасадівець» Іван Бандура відновив рівновагу потужним пострілом – 1:1.

 

Після гольового сплеску гра вирівнялася та розбилася на цілу низку епізодів, що запам’яталися боротьбою за територіальну перевагу та мікродуелями між виконавцями. Важко було надати перевагу комусь з  опонентів, але наприкінці першого тайму «поважних» переможців минулорічного турніру «Friend's Futsal Fest» добряче засмутив Іван Ярмолюк, котрий з гострого кута правого флангу атаки відправив «селект» у дальній кут воріт господарів майданчика. За рахунку 1:2 команди пішли на відпочинок.

 

По перерві у луцькому дербі черговим спалахом у рівній боротьбі  на паркеті СК «Арена Спорт» став гол, автором якого став представник клубу «Дім фасадів» Артур Яручик. Третій пропущений м’яч вимусив тренерський штаб «поважних» взяти хвилину  на роздум та вдатися до більш активних дій. На майданчику в якості п’ятого польового гравця з’явився автор першого на турнірі голу Олександр Миронюк, якому довелося виконувати роль диригента атак фаворита зустрічі. Проте всі спроби проштовхнути «кулястого» в сітку воріт опонентів наштовхалися на впевнену гру в рамці Михайла Бадзюка. В поєдинку чемпіонів Вищої та Першої ліги Волині не зважаючи на травми кількох провідних  виконавців «блакитних» вікторію здобули представники молодшого дивізіону.

 

Стартова перемога гостей задала темп турніру, в якому очікувалася запекла боротьба ще до стартового свистка. Рівень футзалу перед матчем-відповіддю півфінального етапу Першої ліги України, де за кілька годин зустрілися ЛФК «Любарт» та донецький «Інтер» відверто порадував глядачів, котрі зібралися на трибунах СК «Арена Спорт» в суботу 26 червня. 

Детальніше -

http://amfv.com.ua/news/?id=798

http://amfv.com.ua/news/?id=797