ПІВФІНАЛИ ПЛЕЙ-ОФ У ВИХІДНІ. КАЛЕНДАР

Футзальні пристрасті потрохи підходять до свого апогею. Лише один тур до визначення чемпіона Суперліги і цілих три претенденти на таке бажане перше місце. Зіграно дебютні півфінали у Вищій лізі. Цікаво, але цілком ймовірно, що фіналістами дивізіону стануть команди, які рік тому боролися за абсолютний титул рангом нижче.

А ось всі інші лише вийдуть на півфінальну стежку, а представники П’ятої ліги взагалі лише розпочнуть виступи в плей-оф. Саме про них сьогодні і розповідаємо, оскільки «найвищі поверхи» ці вихідні пропускають. Окрім ТТІ та "Надії", які проведуть матч 13 туру в Нововолинську.

ПЕРША ЛІГА 

Тиждень тому ми писали, що тільки «Industrial West» забронював собі місце у півфіналі. Нині до офіційних дилерів заводу «Модерн-Експо» доєдналися ще три колективи, а їхнім суперником у півфіналі стане «Kroschu Lutsk». Підопічні Руслана Дороша після нічиєї 2:2, зупинили ківерцівський «Локомотив», засвітивши на табло 6:3 на свою користь.

Ще одна команда в 1/2 – «Ветеран» з Володимирівки. Поважні чоловіки пробили собі шлях, за сумою двох матчів обігравши досвідчений «Neris-Авангард» з рахунком – 6:3 . У півфіналі на них чекає двобій з FC «Traders», який став бронзовим призером «регулярки» і влаштував драму у протистоянні з ФК «Топільно». Програвши перший матч (1:4), вони взяли реванш та вирвали загальну перемогу в серії пенальті.  

ДРУГА ЛІГА

Переможець регулярного чемпіонату у Другій лізі АСК «Забороль» продовжить боротьбу за абсолютне «золото». Підопічні Валерія Міщука на класі здолали демидівський «Стир» - 6:3 (за сумою двох матчів). Їхнім суперником стане шоста команда «регулярки» - «Луцьктепло-Четвертня». Комунальники впевнено пройшли «бронзовий» СК Вишків, обігравши їх двічі: 3:2 та 4:0.

В іншій парі між собою зійдуться «Духче» та «Вадрус». Представники Рожищенської громади без варіантів знищили «Hawest». А ось виробники взуття не так переконливо, але теж доволі впевнено обіграли «West side», два рази з рахунком 4:2.

ТРЕТЯ ЛІГА

Регулярний чемпіон П’ятої ліги «ЛОКІ» трішки пограв на нервах власних вболівальників, віддавши перший матч «Луцьк-Центру» - 2:3. Проте досвідчені гравці взяли своє у реванші, засвітивши на табло переможні 7:1. В півфіналі на грізний колектив чекає серйозне випробування під назвою «Надія-3».

В іншій парі зійдуться срібний та бронзовий призери «регулярки». «White band» на шляху до 1/2 в драматичному протистоянні пройшов «Клевер сторс». Кращого довелося визначати за допомогою серії пенальті і успіх був на боці підопічних Володимира Тачинського. Своє чергою «Грифон» теж доволі мінімально пройшов «Дежу». Щоправда, до лотереї доводити не довелося. Команда Богдана Компанійця забрала серію з загальним рахунком 4:3.

ЧЕТВЕРТА ЛІГА

Чинний володар регулярного золота Четвертої ліги ФК «Ратнів» трішки поінтригував, програвши першу гру струмівському «Ветерану». Проте в матчі-відповіді чемпіони взяли своє, знищивши суперника – 10:2. Їхнім опонентом в півфіналі стане «Imperium», який у напруженому протистоянні вибив із сітки «Фенікс-Гірку Полонку» з загальним рахунком – 7:4.

В іншому двобої зійдуться «Колос-2» та «Мильськ». Ківерцівський колектив у складній серії пройшов Воротнів. Ключову роль зіграла впевнена перемога у першому матчі (3:0). У підсумку програш в другій грі (2:3) не змінив ситуацію для ветеранів. Своє чергою Мильськ переміг у двох битвах. Їхнім суперником був «ЛюбартJunior». Підопічні Олександра Лисенка непогано себе показали, проте двічі поступилися: 0:3 та 3:5.

П’ЯТА ЛІГА

Нарешті плей-оф починається і в П’ятій лізі. Цей дивізіон йшов до найбільш спекотної фази сезону довше за інших. Минулого тижня відбувся останній матч регулярного чемпіонату, але він абсолютно ніяк не вплинув на кінцеве розміщення команд по таблиці. У підсумку, маємо наступні пари:

ТТІ-2 проти «Olam Kesef-2»;

«Легіон ТГ» проти «Markson» Бубнів;

«Бусмаркет-2» проти «Фортуни»;

«ЛюбартFamily» проти ФК «Ветеран-2».

16.03.2024 Субота

ДЮСШ м. Нововолинськ

13 тур Суперліга Регулярний чемпіонат

17:00 ТТІ Нововолинськ – Надія

СК ВНУ

¼ плей-офф  П’ята ліга Перший матч

16:30 Любарт Family – Володимирівка Ветеран-2

½  плей-офф  Перша ліга Перший матч

17:20 FC Traders – Володимирівка Ветеран

½  плей-офф  Третя  ліга Перший матч

18:10 Надія-3 – Локі

½  плей-офф  Перша ліга Перший матч

19:00 Kroschu – Industrial  West

½  плей-офф  Друга ліга Перший матч

19:50 Луцьктепло-Четвертня – АСК Забороль

½  плей-офф  Четверта ліга Перший матч

20:40 Imperium – ФК Рать

17.03.2024 Неділя

ДЮСШ м. Ковель

14 тур Суперліга Регулярний чемпіонат

19:00 МФК Ковель  – Вотранс

СК ВНУ

½  плей-офф  Третя ліга Перший матч

14:30 ФК Грифон – White Band

¼ плей-офф  П’ята ліга Перший матч

15:20 Markson Бубнів – ФК Легіон ТГ

16:10 Olam Kesef-2 – ТТІ Нововолинськ-2

½  плей-офф  Друга ліга Перший матч

17:00 Vadrus – Духче

½  плей-офф  Четверта ліга Перший матч

17:50 Колос-2 Ветеран – ФК Мильськ

¼ плей-офф  П’ята ліга Перший матч

18:40 ФК Фортуна – BusMarket-2