З Третьої по Шосту – все поділено

Команди «боксу» №2 у минулому вік-енді змогли остаточно поділити вакансії в лігах з Третьої по Шосту. Великих сенсацій не сталося, проте і без несподіванок не обійшлося. В суботу 26 листопада стартували матчі 3-го туру кваліфікаційного етапу чемпіонату Волинської області з футзалу серед чоловіків, які і визначили долю лігового розподілу.

Пізно ввечері 27 листопада був зіграний останній матч відбірного етапу Дев’ятого чемпіонату Волині з футзалу. А починався 3-й тур в суботу матчами на Малій арені.

 

Відео свого матчу можна знайти на каналі Intensive TV

 

В іграх другого боксу команда "Забіяка" явно йшла в похід за трьома очками, адже новачкам з "Волиньсталі" ще не вдавалося поповнити турнірну скарбничку, і в цієї команди ще попереду перемоги в своїй лізі. "Ковбасники" не стали довго "розкачуватися" і Олександр Блажиєвський відразу взявся до справи вже за чотири "брудних" хвилини оформив дубль,а взагалі, за матч зробив пента-трик. У загальному рахунок 8:2 на користь "Забіяки".

 

"Модерн-експо", для виходу в більш високу лігу потрібна була перемога над "Фіміамом", а ця команда добре відома гарною організацією та ігровою дисципліною. Проте цього вечора щось не ладилося у "запашної" команди: здавалося б і комбінують, і не сильно помиляються, а до небезпек біля воріт суперника якось не доходить. А тим часом "модерністи" часу не гаяли і реалізовували свої моменти. Коли "Фіміам" "прокинувся" і почав наздоганяти час вже сплинув. Отже 3:2 - перемога "Модерн-експо".

 

Гра рівних команд «Шігірюм» та «Приватбанк» закінчилась перемогою перших 4 – 2 . Під кінець першого періоду зустрічі, гравець команди «Шігірюм» Ілля Чимирис вивів біло-чорних в перед, але найцікавіше було попереду. Під кінець матчу «банкіри» набрали п’ять фолів, що і вирішило долю ліг для цих колективів.  Адже два останні голи у ворота біло-зелених забивались з десяти метрової позначки Піддубним Володимиром та кращим гравцем матчу Петельком Дмитром. Від «Приватбанку» вболівальники чекатимуть перемог у шостій лізі, тоді як команда з села Прилуцьке зайнявши третє місце у групі потрапили у п’яту лігу чемпіонату Волинської області з футзалу.

Шігірюм – Приватбанк 4:2

Голи: Чимерис І. 20, Петелько Д. 37, 40, Піддубний В. 39 – Щербатий О. 27, Коць Р. 38.

Попередження: Аркушин С. 10 (Шігірюм)

Арбітри: Якимчук Ю. Дмитрук А. Карпук Л.

 

 

Команда «Топільно» з Рожещанського району у матчі проти Ківерцівського «Колоса-2» потішила вболівальників неймовірною кількістю забитих м’ячів, на що опоненти змогли відповісти лише кількома голами. Один тільки Дмитро Медунецький зумів розписатись у воротах юнаків тричі, за що і отримав відзнаку кращого гравця матчу, а тобто 1 літр пива від Пабу Червоний пес. У підсумку 12 – 3 на користь синьо-білих. Від так «Топільно» завойовує право грати у третій лізі, а їхні сьогоднішні суперники у трішки нижчій п’ятій лізі чемпіонату Волинської області з футзалу.

Топільно – Колос-2  11:3

Голи: Присяжнюк В. 6, Деркач В. 23, Рибальченко В. 13, Коровіцкий А. 29, Ткачук М. 27,

Ткачук А. 29, Медунецький Д. 12, 31, 34, Семенчук П. 11, 21 – Веселуха Е. 28, Піддубний Ю. 36, Ульяшин А. 38.

Попередження: Бондарук Р. 35 – Левчук Д. 16, Корнійчук О. 27.

Арбітри: Дмитрук А. Карпук Л. Якимчук Ю.

 

 

Зустріч в якій зустрічалося дві команди «Юністі», таке собі  своєрідне дербі відбулося.

Якщо дивитися на цю гру по теорії, то «Юністі» з Переспи, потрібно було перемагати з різницею яка б давала право на вихід у третю лігу, але сценарій гри був написаний під «млинівці», які на 10-хвилині вигравали вже в 2 м’ячі , Андрій Случик скоротив рахунок ,але Андрій Гузоватий знову збільшив перевагу, до слова Андрій оформив хет-трик, який  і став запорукою перемоги над Переспою.

«Юність Переспа» - «Юність Млинів» - 4:5 (1:3)

Голи: Случик А.14,32, Шумік Віктор 29, Сліпчук Роман 38–Гузоватий А.4,16,26, Їгушин А .34, Молоткевич А.10

Попередження: Кулюк С.11 –Гузований А.20

Арбітри: Ярмощук., Бас .

 

 

Гра проходила під керівництвом «Сахарадо», які розпочали гру невпевнено, вже на першій хвилині зустрічі Віталій Максимук вивів свою команду вперед, але гравець «Сахарадо» – Сергій Приймачок бачив своє бачення цієї гри і ще до перерви  оформив покер. «Сахарадо» пішло на відпочинок перемагаючи 4 : 2, а друга половина гри показала повне домінування «Сахарадо», яке і відобразилося на табло - 5 : 12. Декласування «Tatrafan Film», яке і відправило їх у шосту лігу.

«TatrafanFilm» - «Сахарадо» - 5:12(2:4)

Голи: Максимук В.1,28, Михалюк А.12,Сентюров В.26,29 – Приймачок С.4,5,13,16,32, Крупнік В.22,23,Грибок І.31,32,Хомич А.34,Вихованець С.37,Лисняк М.40

Попередження: Фаринюк Ю.24, Морозюк В.31 – Хомич А.33,Мельник М.7

Арбітри:Леончук, Ярмощук

 

 

Двобій команд з Ківерцівського району які грали у першій лізі чемпіонату Ківерцівського району з футболу закінчився перемогою сильніших, тобто «Хорлупів» адже саме вони стали там чемпіонами. У футзалі змін не сталось «Дідичі» нічого не змогли протиставити трішки сильнішій команді. Але глядачі та вболівальники обох команд чекатимуть на перемоги та забиті голи своїх друзів, родичів та ін..

Дідичі – Хорлупи 3:7

Голи: Шевчук С., 4, 8, Савонюк Д., 21, Іваницький В., 8, Шокало А., 12, 28, Пушка В., 23, 25, Мірченко І., 34, Олімпіюк О., 37.

Арбітри: Скиданюк С., Мищук А., Мищун Н..

 

 

Команда з Нововолинська не залишила жодного шансу своїм суперникам розгромивши          «West Side» «в одну калітку 7:0». Один лише Валентин Чопанюк розписався у воротах суперника чотири рази. Від так «Нововолинськ» потрапляє у вищу лігу свого боксу – третю. Тоді як           «West Side» змагатиметься за призи у шостій лізі чемпіонату Волині з футзалу.

Нововолинськ – WestSide7:0

Голи:Чопанюк В., 6, 21, 25, 29, Дудар О., 9, Романюк Р., 26, Жуковський І., 38.

Попередження:Кухарук О., 10, Бачинський М., 25.

Арбітри: Скиданюк С., Мищук А., Мищун Н..

 

Напружена боротьба у матчі «Штурм» - «Мілан» порадувала глядачів не малою кількістю забитих м’ячів та нічиєю 4:4. Завдяки якій колектив Андрія Тучкевича зможе грати в четвертій лізі, а їхній суперник «Мілан» у шостій лізі регулярного чемпіонату Волині з футзалу. Хотілося б відзначити Тараса Супрунця та Петра Гонтара які оформили по дублю у ворота «Мілана», та Сергія Стеця  який також двічі розписався у воротах «штурмовиків».

Штурм – Мілан 4:4

Голи:Супрунець Т., 15, 20, Гонтар П., 35, 38, Стець С., 8, 29,  Кулюк І., 26, Курила І., 33.

Попередження:Репецький А., 14.

Арбітри: Скиданюк С., Мищук А., Мищун Н..

 

 

  5:0 – цей рахунок, якій повністю показував розвиток гри на 24 хв, ФК «Луцьк», як молодий амбітний колектив, який тільки вчиться грати у футзал, показав що якісь певні заготовки в них уже є.Борщевич на третій хвилині ,та Кобзар на 9,зробили зручний рахунок для ФК «Луцьк», далі вони грали від оборони на контрах, що і дало свої плоди в другій половині зустрічі на 22 та 23 Ольхович зробив рахунок 4 : 0 ,а Щербик на 24 хвилині зняв майже всі питання переможця,хочаHudson  зміг відіграти три голи, але на більше команди не хватило.

«Hudson» - «Фк Луцьк» - 3:5 (0:2)

Голи: Рузак П.25, Ковонюк Д.26, Омельчук М.36 –Борщевич 3, Кобзар 9, Ольхович 22,23, Щербак

Попередження: Холодинський П.9(«Hudson»)

Арбітри: Бас, Леончук.

 

 

Ранкова гра неділі давалася командам важко, тому команди розпочали із розвідки та обережно, адже у очному протистоянні два лідери розігрували путівки у третю та четверну ліги. Та ближче до середини тайму обидві команди гонилися по майданчику «Арени Спорт» від воріт до воріт. Рахунок мали відкривати ковельчани, але не реалізувавши момент отримали гол у свої ворота – Іван Богута потужно пробив із дальньої дистанції – 1:0. «Козаки» не знітилися і продовжували «свою» гру – в черговий раз не реалізувавши момент (банально невлучивши по м’ячу), отримали контру,  та на цей раз підстрахувала перекладина. «Лучеськ» уміло захищався, однак, на заключній хвилині представники Ковеля таки досягли свого – красиву вивірену атаку розіграли до вірного – Валерій Жук 1:1. А за декілька секунд до сирени на перерву Степан Алєксєєв виводить свою команду уперед 2:1.

По перерві «Лучеськ» активізувався, але, як то часто буває – пішов у атаку та потрапив у полон: Богдан Затериха втік у контратаку та реалізував свій момент – 3:1. Синьо-білі кинули усі свої сили на відновлення паритету та фортуна цього ранку була не на їхньому боці – на 25-й хвилині Максим Мєдвєдєв у відчайдушному стрибку нейтралізував вихід два в один; розіграш ауту – перекладина; розіграш кутового – штанга… І як то часто буває не забиваєш ти… на 31-й хвилині Богдан Затериха вискочивши на побачення із голкіпером елегантно його перекинув – 4:1. Полосаті пішли у наступ із п’ятим польовим, однак дивідендів цей тактичний хід їм не приніс.

Лучеськ – Козаки – 1:4

Голи: Богута І., 8 – Жуков В., 20, Алєксєєв С., 20, Затериха Б., 22, 31

Попередження: Богута І., 24 (Лучеськ)

Арбітри: Смірнов В., Заяць О., Бас Н.

 

 

У матчі лідерів групи «F» між «жовто-полум’яною» командою «Олика» та «блакитно-крижаним» клубом «Луцьктепло» (насправді колір форми лучан тепла не випромінює) на майданчику «Арени Спорт» відразу розпочалася битва стихій. Капітан «оличан» Олег Шахраюк розганяв взривні атаки, а підопічні Ярослава Русіна уповали на довгі розіграші м’яча. В першій половині гри команди обмінялися голами. Спочатку відзначився «тепловик» Роман Коневич, а наприкінці тайму Олег Шахраюк відновив рівновагу.

Після перерви гра пішла в «гойдалковому» режимі – атака на атаку. ФК «Олика» виходив вперед – «тепловики» наздоганяли. Проте після проміжного нічийного результату 3:3, гольову сольну партію почали виконувати хлопці з Ківерцівського району. Вони наесли по воротах суперника більше двох десятків ударів, частина з яких перетворилася у голи. Дубль оформив юний Дмитро Кутецький, а лідер команди Олег Шахраюк забив три м’ячі та встановив підсумок – 7:3. «Олика» перша в групі та побореться за нагороди Третьої ліги.

ФК Олика – Луцьктепло – 7:3

Голи: Шахраюк О., 20, 22, 38, 40, Кутецький Д., 28, 34, Літвінцов А., 31 – Коневич Р., 10, Василевський О., 29, Махновець В., 30.

Попередження: Дзекан М., 35 – Орел Н., 22, Махновець В., 30.

Арбітри: Бас Н., Смірнов В., Заяць О.

 

 

Перший тайм зустрічі, суперники здебільшого боролись в центрі поля і лише інколи атаки закінчувались ударами у створ воріт. Хоча голкіпер синьо-білих встиг зробити кілька сейвів. Відразу ж по перерві Олександр Ткачук розмочив рахунок у зустрічі на користь «Торчина». Відповіді рятівників довго чекати не довелось, вже за дві хвилини Михайло Мучерат замкнув простріл на дальній штанзі і на табло загорілись одиниці. Героєм матчу став Андрій Мельник котрий за хвилину до кінця зустрічі зумів вивести свою команду вперед. Відтак «рятівники», які в цивільному житті проходять службу в МНС, професійно врятувались від нічиєї і потрапили у третю лігу. Їхні ж суперники захищатимуть честь смт Торчин у п’ятій лізі регулярного чемпіонату у Волинській області з футзалу

Торчин – Рятівник 1:2

Голи: Ткачук О. 21 – Мучерат М. 23, Мельник А. 39.

Арбітри: Кузьмич Я. Горун В. Бабич О.

 

 

Боротьба за вихід до третьої ліги дуже яскраво відобразилась у матчі «Метеор» «Бережанка». Оранжево-чорні швиденько відкрили рахунок у зустрічі красенем голом у виконанні Грабовецького В. «Бережанка» виходила на гру явним фаворитом зустрічі, отож ніяк не очікували на такий перебіг подій, але швиденько оговтавшись від пропущеного голу, номінальні гості все ж змогли перехилити чашу терезів на свою сторону голами Артема Берідзе та Леоніда Баранцева. Але досвідчений та непередбачуваний «Метеор» ставши «автобусом» на захист власних воріт зумів ще не одноразово вискочити у стрімкі та результативні контратаки. У підсумку 5:3 на користь господарів майданчика, а кращим гравцем матчу став Андрій Франчук зробивши дубль за кілька хвилин до закінчення зустрічі.

Метеор – Бережанка 5:3

Голи: Франчук А. 28, 33, Антонов Н. 22, Грабовецький В. 11, Балабан Н. 39 – Добровольський К. 40, Берідзе А. 14, Баранцев Л. 17

Попередження: Балабан Н. 36 – Добровльський К. 40, Машава В. 40, Шавала О. 31

Арбітри: Бабач О., Кузьмич Я., Горун В.

 

Смт. Цумань переграв луцький «Ярд» з рахунком 6:1. Чим завоював собі право змагатись у четвертій лізі. Від модернівців в свою ж чергу вболівальники чекатимуть перемог у шостій лізі регулярного чемпіонату Волинської області з футзалу.

Атлетік – Ярд 6:1

Голи: Януль Н. 9, 36, 39(пен.), Гапонюк М. 17, 33, Динесюк Т. 27 – Гусар П. 16

Попередження: Динесюк Т.(Атлетік)

Арбітри: Мищук А., Журибіда В., Ярмощук Р.

 

 

Остання гра недільного вечора між другою командою «Вотрансу» та луцьким «Любартом» видалась цікавою та непередбачуваною. Підопічні Романа Філя майже увесь час матчу домінували на майданчику, але це не завадило їхнім суперникам першим забити гол. Вотрансівці безліч разів закінчували атаки ударами в створ воріт, але ніяк не могли пробити голкіпера, Віталій мартинюк навіть пробивав пенальті – мимо воріт. Зрівняти рахунок юнаки змогли лише на двадцять шості хвилині гри голом Максима Кузьмича. Так і закінчили 1:1.

Вотранс-2 – Любарт 1:1

Голи: Кузьмич М. 26 – Люкянюк Р. 9

Попередження: Юсюк Р. 8, Мищук Н. 30

Арбітри: Журибіда В., Мищук А., Ярмощук Р.