Виконком. Про планові заходи

Добігають логічного закінчення календарні заходи основної частини змагань АМФВ сезону 2016/2017. Дограються останні матчі волинських Кубків серед чоловіків та визначаються призери дитячих змагань. Проте на цьому турнірне життя не припиняється.

На черговому засіданні Виконкому АМФВ були затвердженні Положення про чемпіонат міста Луцька, в якому планується участь вісімки кращих колективів обласного центру. Відкриті чемпіонати Волині серед спортсменів віком 35 років та старші і ветерани 45+. Паралельно має відновитися популярний турнір «Корпоративна ліга Луцька» та відбутися фінал переможців районних змагань. У питаннях щодо участі у вищезгаданих турнірах звертайтеся за телефонами: 066 187 70 50 (Руслан) 067 334 09 21 (Олександр).

Також на порядку денному були затверджені головами комітетів Олександр Тищенко та Дмитро Кузнєцов – комітету ветеранів та комітету комунікації та зв’язків зі ЗМІ відповідно.

Третім пунктом порядку денного став розгляд протесту від офіційного представника команди «ПАККО» щодо правомірності участі в першому фінальному матчі плей-офф Вищої ліги  «ПАККО» - «Надія-2» гравця хорівської команди Гриника В.М.

Розглянувши всі обставини правомірності участі в матчі гравця «Надії-2» Гриника В.М, члени виконкому АМФВ не виявили порушень діючих Регламентних документів, якими керується АМФВ у своїй діяльності. Основним документом, що визначає порядок відбуття дисциплінарних покарань гравцями є «Дисциплінарні правила Асоціаціії футзалу України» - організації, асоціативним членом якої є АМФВ. Керуючись пунктом №2 статті 12 «Дисциплінарних правил АФУ»  - Ст.12 «Відбуття відсторонення від матчу або виконання обов’язків»: Якщо термін відсторонення визначається кількістю матчів, то зараховуються тільки реально зіграні матчі. Якщо матч зупинено, відмінено або команді зараховано технічну поразку, відсторонення зараховується тільки тоді, якщо команда, у складі якої грає відсторонений футболіст, не несе відповідальності за події, що призвели до зупинки, відміни матчу або зарахування технічної поразки. Відповідно Гриник В.М., як і вся команда «Надія-2» не несе відповідальності за відміну матчу та зарахування технічної поразки команді «Вікторія» Млинів, котра у зв’язку із кадровими проблемами на матч не прибула та стала ініціатором відміни (офіційне звернення щодо відміни матчу та зарахування технічної поразки 0:5).

Також практично на сто відсотків призначена дата нагородження учасників ІХ Чемпіоната Волині з футзалу серед чоловіків та  жіночої обласної першості – 19 березня. На неділю другої декади першого місця весни заплановані відразу кілька цікавинок. Спочатку на майданчику СК «Арена Спорт» зійдуться учасниці1/4-ї  Кубку України з луцького «Легіону» та полтавського «ПЗМС». Далі в протистояннях «Бренд Груп» - «Олімпія» і «Надія» - «Надія-2» визначаться володарі Кубку АМФВ та Кубку Волині. По закінченню цих поєдинків на центральному майданчику і відбудеться вшанування всіх домінантів, призерів, переможців та чемпіонів.

Слідкуйте за повідомленнями на сайті. Чекаємо всіх бажаючих!