Нагородження дитячих чемпіонів – у неділю

Протягом п’яти місяців футзальні колективи області визначали кращих у битвах за волинський міні-футбольний Олімп. Однак, не менш яскрава атмосфера була і на матчах дитячих чемпіонатів. А юні переможці цих змагань заслужили на визнання та нагороди не менше, аніж ті, на кого вони рівняються. Тож саме підсумками дитячих футзальних чемпіонатів АМФВ підсумує цей тиждень вже цієї неділі о 15-00.

                Втім, до нагородження команд і дітям, і батькам, і тренерам доведеться добряче попотіти. Організатори приготували для всіх учасників дійства сюрпризи та конкурси, тож у неділю для усіх дрес-код – спортивний одяг. Свої таланти доведеться демонструвати дітям – як учасникам кількамісячних футзальних баталій. Також «несолодко» доведеться їх найбільшим вболівальникам: не сумнівайтеся, на рівних між собою позмагаються як тати, так і мами юних майстрів м’яча. А у деяких конкурсах своїм підопічним допомагатимуть їх наставники.

                Звичайно ж, відбудеться і церемонія нагородження учасників чемпіонатів області з футзалу серед дітей до 7, 9, 11 та 13 років. А після неї знову настане час дорослого футзалу, адже на 17-00 у спорткомплексі «Арена Спорт» команди розпочнуть свій шлях у боротьбі за звання чемпіону міста Луцька. Тож, запрошуємо усіх – буде весело та цікаво!