Підсумки вік-енду

Минулих вихідних в СК «Арена Спорт» з футзалом, як в хіті Вакарчука  все було добре. Протягом двох днів відбулася пара чергових турів Чемпіонату Луцька та стартувала Корпоративна ліга Волині, що стала правонаступником луцької ліги трудових колективів (КЛЛ). Дванадцять поєдинків вік-енду подарували глядачам чимало цікавих ігрових миттєвостей та розподілили команди по поточним місцям у турнірних таблицях.

Що відбувалося під час суботніх перегонів та в недільних баталіях можна взнати із звітів наших кореспондентів у друкованому вигляді, фоторепортажах та на каналі Intensive TV, що у «Ютубі» всесвітньої мережі Інтернет.

 

Теремно Хліб – Мідас - 2:5

З перших хвилин цього поєдинку ініціативою впевнено заволодів «Мідас». Гравці у фіолетових футболках постійно тримали у напрузі захист «Теремно Хліба» і створювали небезпечні моменти один за одним. Ця перевага досить швидко відобразилась на табло у вигляді 0:2 вже на четвертій хвилині. А ось розвинути успіх не вдалося. «Мідасівці» продовжували атакувати, але партнерів виручав голкіпер «теремнівців» Сергій Іжик. Наприкінці першої половини номінальні гості дещо ослабили лещата пресингу і ініціатива миттєво перейшла на бік «Теремно Хліба». Господарі ще до перерви скоротили відставання, а в дебюті другого тайму змогли зрівняти рахунок. Відчувши, що перемога може вислизнути з рук, «Мідас» увімкнув повні оберти і Максим Мохнюк знову виводить свою команду вперед. «Теремно Хліб» на останніх хвилинах зняв голкіпера і побіг на фінальний штурм всією командою. І, як це доволі часто буває, пропустив у порожні ворота.

 

Динамо – Олімп - 4:3

«Динамо» розпочало цей матч, як і годиться лідеру – впевнено контролюючи перебіг подій на майданчику і забивши швидкий гол. В середині тайму Вадим Курій подвоїв перевагу своєї команди і, здавалося, зняв усі питання стосовно переможця. Проте, Богдан Жакун невдовзі скорочує відставання «олімпійців». Вочевидь, динамівці сприйняли цей дзвіночок, як прикру випадковість і не звернули уваги на зміну настрою суперника. А «Олімп», як кажуть, «закусився». І завдяки характеру, командному духу зміг переламати хід поєдинку. Наприкінці першої половини гри Михайло Брагінець встиг двічі розписатися у воротах суперника і відправив «Динамо» у нокдаун. Після перерви                   гравці у синіх футболках влаштували навалу на ворота «Олімпа», та забити ніяк не вдавалося. Суперник захищався організовано, більш того, раз по раз організовував непогані контратаки. Відігралися «динамівці» лише за п’ять хвилин до кінця поєдинку – хтось з захисників «Олімпу» невдало підставився під прострільну передачу і зрізав м’яч у власні ворота. А ще за кілька хвилин Андрій Бойко невідпорно пробив у ліву «дев’ятку» воріт Івана Семенюка і приніс своїй команді такі непрості три залікові бали.

 

Торпедо – Бренд груп - 1:3

В цьому поєдинку зустрілися претенденти на медалі. Відповідно, ризикувати ніхто не хотів і у перші хвилини точилася рівна позиційна боротьба. Згодом почала вимальовуватися ігрова перевага «Бренд група». Насамперед завдяки кращій командній швидкості і зіграності. Голкіпер «торпедівців» Юрій Фіщук кілька разів виручив партнерів у дуже небезпечних ситуаціях, але з пострілом Олександра Лисенка впоратися він був не в змозі. Втім, «Торпедо» відігралося досить швидко – пройшла одна з небагатьох швидких атак і Віталій Бабій розстріляв голкіпера суперників. На початку другої половини все той же Олександр Лисенко знову виводить вперед «Бренд груп». Намагання «торпедівців» відігратися не виглядали переконливо і, по великому рахунку, серйозних загроз воротам суперників вони не створили. А за кілька хвилин до кінця зустрічі «Бренд груп» реалізував більшість і зняв усі питання стосовно переможця.

 

West Side - Тема Волинь - 1:5

У першому матчі другого туру Чемпіонату Луцька зустрілись “West Side” та “Тема Волинь”. Атакуючу сторону матчі взяли “гості” постійні обстріли воріт “біло-червоних”, але у рамці стояв Сергій Чернявський який уміло обороняв їх. На останніх секундах першого тайму все таки слабину дала оборона “West Side”,  якою уміло скористався досвідчений Сергій Чемерис, забивши м'яч під поперечину.  0:1 - на перерву.

Другий тайм розпочався з сольного проходу Бачинського Михайла якій зрівнює рахунок у матчі 1:1. Зібравшись з силами “гості” почали обстрілювати ворота “біло-червоних” що згодом дало свої плоди. А саме Чабан Адрій поцілив у дальню дев'ятку . Згодом ще один дальній постріл від Капаєва Антона з 13 метрів у дальній кут і рахунок у матчі стає 3:1. Отримавши перевагу в рахунку “червоні” впевнено довели матч до закінчення заколотивши ще два комбінаційних гола у виконані Дригульського Антона та Вознюка Сергія.

 

Олімп – Тема Волинь – 1:2

Окрилений успіхом у  матчі Кубку Луцька «Олімп» спробував видати ще одну сенсацію в матчі проти «Теми Волинь». Вже на перших хвилинах потужний удар Павла Кузьміна підтвердив амбіції «олімпіоніків». В свою чергу «Тема» академічно «розкатувала» м’яч, але справа до ударів доходила менш ніж очікувалося і насправді дійсно небезпечних ударів в першому таймі було два-три з якими вдалося впоратися голкіперу і захисникам. Рахунок 0:0 на перерву міг би бути ще більш «сюрпризним», якби гравець «Олімпу» Михайло Лобоцький за декілька секунд до кінця першого тайму, зумів би влучити у порожні ворота з двадцяти сантиметрів на замиканні дальньої штанги.  «Тема Волинь» після  перерви активніше взялася до справи і вже за дві хвилини Роман Киценюк виводить свою команду вперед.  «Олімп» міг врятувати гру, тим більше, що Павло Кузьмін зумів виграти єдиноборство з опонентом і вивести на зваершення свого колегу Сергія Сокольця – 1:1! Проте втримати бодай нічию не вдалося: Сергій Вознюк поставив крапку в цьому матчі на користь «Теми Волинь» 2:1.

West Side - Бренд Груп – 0:4

Гра «West Side» проти «Бренд Груп» вочевидь мала беззаперечного фаворита в особі «брендівців» - вже за три хвилини статус лідера підтвердив гол у виконанні Артема Назарчука. А далі вболівальники спостерігали за бенефісом Олександра Лисенка. Того вечора він виконав хет-трик і заслужений приз «кращого гравця» матчу. Не можна сказати, що гравці «західного боку» виглядали «беззубо» - вдавалося і не раз потурбувати воротаря суперників  Дмитра Притулюка, проте і голкіпер був на висоті і надто багато нагод не давали «брендівці». «Розмочити» рахунок так і не вдалося: 4:0 і три бали до своєї скарбнички поклав саме  «Бренд груп» . 

 

Торпедо – Теремно Хліб – 5:4

Неймовірно цікавий та видовищний матч видали команди у третьому турі… Торпедівці напередодні поступилися «Бренд Групу» і хотіли реабілітуватися, «Теремно Хліб» теж підходив до поєдинку не в кращому настрої після поразки від «Мідаса». Але події на полі розвивалися досить динамічно: вже на другій хвилині Вадим Іванюк у швидкій контратаці відкрив рахунок у матчі. Весь тайм «Торпедо» контролювало хід поєдинку, але за кілька секунд до перерви не вгледіли Дмитра Вахмістрова і на перерву команди пішли за рівними цифрами на табло – 1:1

Другий тайм розпочався більш рівно: обидві команди демонстрували розкутий та видовищний футзал. На 16-й хвилині Ігор Ревчук підкараулив відскік на дальній штанзі та вивів теремнівців уперед, однак майже на кілька секунд Тарас Симчук реалізовує вихід один-на-один та встановлює паритет – 2:2. А ще за хвилину захисники знову не встигли за тарасом – 3:2. Здавалося жовто-червоні от-от дотиснуть суперника, натомість отримали точний удар від Володимира сироватки – 4:2. Майстерний удар Михайла Байбули, здавалося, повернув «хлібопекарів» у перегони, але підступний відскік від штанги реалізував віталій Бабій – 5:3. На останніх хвилинах Ігор Ревчук завершив комбінацію своїх партнерів, але дотиснути «Торедо» підопічні Володимира Маляра не змогли.

 

Динамо – Мідас – 5:2

І динамівці і мідасівці підійшли до гри у позитивному настрої після суботніх перемог над своїми суперниками. «Динамо» у цікавому протистоянні мінімально перемогло «окрилений» «Олімп», а «Мідас» несподівано легко переміг «Теремно Хліб». Із стартом матчу команди вичікували, дещо обережно діяли та приглядалися, хоча знають один одного прекрасно. Забійний момент мали на початку гри тандем Пшонік – Грицюк, але не зуміли на швидкості влучити у ворота. Але основні події розгорілися в останні три хвилини тайму. Спочатку Роман Бурцев не без рикошету відкрив рахунок у поєдинку. Але підопічні Юрія Павельчука провели колючі удари з різних флангів у протилежні кути: спочатку Антон Чернов з лівого флангу у правий, а Олександр Грицюк із правого в лівий – 1:2. Але за кілька секунд до сирени на перерву Юрій Шаула у схожому стилі рахунок зрівняв, а Микола Казьмірук поцілив у хрестовину.

Після перерви у мідасівців нічого не виходило в атаці, а от у суперника навпаки. Знову Роман Бурцев підступним ударом застав голкіпера зненацька – 3:2. Під кінець гри оборона фіолетових просто загубила у власному карному майданчику Юрія Шаули, котрому просто треба було вдало підставити ногу – 4:2. На 22-й хвилин у «Динамо» вдалася просто академічна атака у один тодик, котру реалізував Олександр Давидов – 5:2. Остання ж хвилина запам’яталася мабуть найшвидшим вилученням – протягом 30 секунд Володимир Журибіда примудрився отримати дві жовті картки та з позитивними емоціями прослідувати на трибуну…

 

Відео матчів - https://www.youtube.com/playlist?list=PLj0_fTQR6Hu23Udag6EtshtEuEiC1fW-b 

Фотозвіт 2 тур - https://vk.com/album-30257847_243545252

Фотозвіт  3 тур - https://vk.com/album-30257847_243545394

 

 

КЛВ 1 тур

Модерн-Експо - Торчин

У суботу стартувала Корпоративна Ліга Волині в якій першими зіграли команди, що вже брали участь в обласних змаганнях, а тепер хочуть спробувати себе на корпоративному рівні.

У матчі-відкритті зійшлись “Модерн-Експо” та “Торчин”. Команди звикли до майданчику доволі швидко , обстріли воріт тривали рідко і голкіперам роботи було малоо. Але після попередження Кубського Артема з “Торчину” на 8 хв стандартним положенням уміло скористався Мединський Андрій. Вже за дві хвилини Навроцькій Назарій завершує комбінацію тим самим робить рахунок 2:0 на користь “модернівців”. Взявши гру під свій впевнений контроль господарі відзначились у воротах ще тричі. Спочатку Гут Андрій з'являється там де потрібно. А через 30 секунд Рудзак Павло дальнім пострілом заколотив м'яч у ворота. Жирну крапку у зустрічі поставив Трофімчук Володимир завершивши комбінацію за кутового. Впевнена перемога “Модерн-Експо” з рахунком 5:0 та і по післяатчевих пенальті теж виявились сильнішими 2:1.

 

Теремно Хліб — Мотор

У другому матчі зійшлись добре знайомі нам команди “Теремно Хліб “ та “Мотор”. “Мотористи” вже з перших хвилин взяли гру під свій контроль що з годом дало свої плоди. Рахунок було відкрито на 6 хв Котур Павло цільним пострілом з льоту попав у дальню дев'ятку від голкіпера “господарів”. Вже через дві хвилини Романюк Вадим замкнув комбінацію після обрізки “пекарів” в центрі майданчику 0:2 на користь “жовто-синіх”. Зібравшись з силами зуміли прижати “Мотор” до власних воріт, що дало свої плоди Романюк Вадим лихо закинув м'яч у свої ворота рахунок на перерву 2:1.

В другому таймі ще один із основних виконавців дав про себе знати, а саме Ващук Олександр обігравши двох гравців пустив гармату у ворота “господарів”. Вже за 30 секунд після вводу м'яча в гру розбиті “пекарі” пропустили, ще один гол дубль оформив Котур Павло 1:4 на користь “мотористів”. Трохи оговтавшись “червоно-жовті” змогли забити ще один гол, а саме Остапчук Олександр. Але цього було не достатньо для перемоги 4:2, а по післяматчевих пенальті сильнішими знову були “гості” 2:3.

 

Приват — Tatrafan Film

Останній матч першого туру Корпоративної Ліги Волині пройшов під гаслом “гра одного актора” на майданчик зійшлись “Приват” та “Tatrafan Film” . А саме Романа Коця якій вже з перших хвилин відкрив рахунок завершивши комбінацію своєї команди та згодом і подвоїв його 2:0 на перерву тотальна перевага “банкірів”.

У другому таймі “зелено-білі” захотіли довести матч до закінчення Роман Коць ще тричі відзначився у воротах “гостей”  5:0. Командними зусиллями на 17 хв “гості” зуміли вивести Максимчува Віталія на рандеву з воротарем яке він використав вправно. Швидко йому зумів відповісти лідер команди “банкірів” Роман Коць забивши свій шостий гол у матчі 6:1. Розслабившись “приватівці” почали забувати про захист, де вже не вперше стояв Максимчук Віталій, якій майстерно обігрує воротаря “господарів” за три хвилини двічі тим самим оформлює свій власний хед-тирк 6:3. Жирну крапку у матчі поставив Шеремета Сергій з “Привату” на 23 хв матчу 7:3. І у після матчевих пенальті “зелено-білі” теж були сильнішими 2:1.

 

Відео матчів - https://www.youtube.com/playlist?list=PLj0_fTQR6Hu3ZydqxyrV8kxF9geSQJsGj

Фотозвіт 1 тур - https://vk.com/album-30257847_243544950