Напружені та непередбачувані вихідні. Календар!

 

Цього тижня у змаганнях АМФВ наступає «момент істини». Одразу шість турів та півфінали Кубка Луцька – ось що чекає глядачів цього вік-енду!

 

Ігрову неділю відкриють перші півфіналісти Кубку Луцька: сенсаційний «Олімп» та стабільний «Теремно Хліб». Другими на майданчику з’являться амбіційні «Динамо» та непередбачуваний «Тема Волинь».

Чи зможе «Олімп» створити ще одну сенсацію та пройти сильного суперника за рахунок своїх бійцівських якостей та віддачі? Чи таки «Теремно Хліб» без проблем розбереться із червоно-чорними? Чи зможе «Динамо» помститися за прикру поразку на останніх секундах у минулому турі? Чи «Тема Волинь» знову повторить минулорічний золотий дубль? На всі ці питання можна отримати відповідь уже у четвер о 19.00 та 20.00!

 

Продовжать ігровий день малі розбірки у Корпоративні лізі Волині. Свої амбітні плани мотористи спробують реалізувати проти ще одного андердога змагань «Привата». У минулому турі «Мотор» ледь не створив сенсаційний реванш, але втратив важливого гравця. «Приватівці» ж навпаки: легко розібралися із обезкровленим «Теремно Хлібом», але поступилися по шестиметрових ударах.

 

Суботній ігровий тонус задаватимуть «Модерн-Експо», котрий іде без втрат, та дружній колектив «Tatrafan Film». Замкнуть третій тур у Корпоративній лізі представники «Торчина» та «Теремно Хліба». Побачимо, яким боком впаде своєрідний «бутерброд»?

 

П’ятий вирішальний тур у Чемпіонаті Луцька розпочнуть «Тема Волинь», котра рветься до титулу, та «Мідас». Підопічні Юрія Павельчука відверто буксують на місці, чергуючи провальні матчі із переможними.

Колектив Олександра Куця спробує не втратити очки у протистоянні із командою з кінця турнірної таблиці «West Side». Хоча хлопці Олега Борисюка дають бій у кожному матчі та чекають, коли ж таки суперники розслабляться більше звичайного?

«Олімп» та «Торпедо» добре знайомі один одному по спільних спарингах. Червоно-чорні взагалі славляться впертістю на спарингах – от і цікаво буде поглянути на команди у бойових умовах, адже перемоги почергово здобувають обидва колективи.

Замкнуть ігровий день колективи, котрі претендують на медальний залік – «Бренд Груп» - «Теремно Хліб». У разі перемоги підопічних Назара Бугайчука – це буде реальний крок до комплекту нагород. У випадку перемоги команди Володимира Маляра – «хлібні магнати» обійдуть суперника - і саме вони стануть претендентами на медалі.

 

Ігрову неділю після суботніх матчів важко спрогнозувати, але деякі розбірки матимуть свій підтекст незалежно від інших матчів. Розпочнеться все боєм за останнє місце у Чемпіонаті Луцька – «Олімп» - «West Side».

Двобої «Бренд Група» та «Динамо» уболівальники пам’ятають ще із чемпіонату Волині у  Першій лізі та Кубку АМФВ. Найімовірніше, хто вийде переможцем із цього матчу – 100% повісить собі на шиї медалі чемпіонату у цьому сезоні.

У протистоянні «Мідас» - «Торпедо» підопічні Юрія Павельчука можуть суттєво підмочити амбітні плани Анатолія Міщука…

Заключний матч неділі у Чемпіонаті Луцька дасть відповідь на питання – «Тема Волинь» чемпіон чи ще тиждень доведеться чекати?..

 

Паралельно на майданчику №1 пройдуть матчі Корпоративної ліги Волині. Як кажуть, у таких випадках – у них «своє кіно». «Теремно Хліб» явно не влаштовує передостаннє місце у турнірній таблиці, однак і «Tatrafan Film» має свої амбітні плани на цей матч.

Розбірки «Привата» та «Модерн-Експо» хоч і не поставлять крапку, але дадуть відповідь – є суперники для «модернівців» чи підопічним Андрія Гламазди вже можна готуватися до нагородження?

«Мотор» Сергія Грушецького після прикро втрачених очок явно налаштується на гравців Валерія Смаля із «Торчина»… Адже в обох колективів є рівні шанси, про що свідчить і турнірна таблиця.

 

Окремо варто відзначити матчі, що проходитимуть на майданчику Військового ліцею. На зеленому покритті зійдуться майстерні гравці - кому за 35. У другому турі баталії розпочнуть загадковий «Зимне» та стабільна «Володимирівка», продовжать ківерцівський «Колос» та непоступливий «КС-Ветеран». Замкнуть другий тур підопічні Юрія Гаврилюка та «Ярд». «Метеор» лише за жахливого невезіння не зумів розжитися першими очками, а жовто-сині будуть шукати свою гру у наступних поєдинках.

Третій тур пройде у той самий день, а тому, хто зекономить більше сил, буде легше у другий поєдинках.

 

Календар

Центральний майданчик

4 травня (четвер)

½ фіналу Кубка Луцька

19.00  Олімп – Теремно Хліб

20.00  Динамо – Тема Волинь

3-й тур. Корпоративна Ліга Волині

21.00  Мотор – Приват

 

Центральний майданчик

6 травня (субота)

3-й тур. Корпоративна Ліга Волині

15.30  Модерн-Експо – Tatrafan Film

16.30  Торчин – Теремно Хліб

 

5-й тур. Чемпіонат Луцька

17.30  Тема Волинь – Мідас

18.30  Динамо – West Side

19.30  Олімп – Торпедо

20.30  Бренд Груп – Теремно Хліб

 

Центральний майданчик

7 травня (неділя)

6-й тур. Чемпіонат Луцька

16.30  Олімп - West Side

17.30  Бренд Груп – Динамо

18.30  Мідас – Торпедо

19.30  Теремно Хліб – Тема Волинь

 

Майданчик №1

4-й тур. Корпоративна Ліга Волині

18.00  Приват – Модерн-Експо

19.00  Мотор – Торчин

 

Військовий ліцей

2-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

14.00  Зимне – Володимирівка

15.00  Колос – КС-Ветеран

16.00  Метеор – Ярд

3-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

17.00  КС-Ветеран – Зимне

18.00  Метеор – Колос

19.00  Ярд – Ветеран-Лучеськ