Кваліфікувалися всі

За підсумками третього туру Кваліфікаційного етапу ювілейного Чемпіонату Волині стали відомі імена команд, що гратимуть у семи лігах поточної першості. А вже у середу (слідкуйте за анонсами) відбудеться процедура жеребкування, за підсумками якої визначаться пари суперників в обласних кубкових перегонах та буде створений календар ігор Регулярного чемпіонату.

 

Лише після фінального свистка останнього поєдинку в суботу стало відомо ім’я восьмої команди Суперліги. Діючий чемпіон області ФК «Надія» Хорів підтвердив свої амбіції у протистоянні з луцьким «Вотрансом», якому не вдалося вийти з «групи смерті», що волею жеребу об’єднала три самі титуловані команди футзальної Волині. Перша путівка до клану найсильніших дісталася досвідченому ФЦ «Ковель-Волинь», що всерйоз налаштований підкорити для себе нову вершину, адже область підопічні Романа Бірука ще не брали – лише Кубок.

 

З першого місця групи «А» до елітного дивізіону надзвичайно впевнено прокрокував, а точніше проїхав «Камаз-Агро», перезавантажившись перед стартом сезону та об’єднавши під своїми прапорами кращих виконавців з минулорічного «ПАККО». Компанію острожецькому колективу склало «Торпедо», яким опікується Анатолій Мищук.

 

Із стовідсотковим результатом шлях групового турніру подолали команди-ветерани футзального руху – «Волиньагротех» та «ЛСТМ», коли впевнено обіграли своїх суперників та підтвердили свій фах. Відразу два МФК «Хорів» та «Бренд» виконали заплановану програму мінімум та зайшли у Суперлігу, маючи по дві перемоги та одній поразці.

 

В 2-му боксі тривала не менш напружена боротьба за право грати у Першій лізі Чемпіонату. З цим завданням вдалося впоратися «Агромату», «Вікторії», «Ласці», «Юністі», «Шахтарю», «Олиці», «Neris-Авангарду» та «Фіміаму». Саме цим командам вдалося через сито драматичних та важких протистоянь із гідними суперниками пробитися до першолігової вісімки.

 

Низка амбітних колективів зібралася у Другі лізі, де передбачити лідерів практично неможливо. Одна «Мар’янівна» чого тільки варта, хоча матчі «регулярки» мають зробити акценти на фаворитах першості.

 

Своїх суперників взнали і учасники Кваліфікаційного раунду 3-го боксу, де також вирували події. Із загальним списком ліг можна ознайомитися нижче.

 

Суперліга

Волиньагротех

Камаз-Агро

ЛСТМ

МФК Хорів

МФК Бренд

Надія

Торпедо

ФЦ Ковель-Волинь

 

Вища ліга

Агропродукт

Вілія Млинів

Вотранс

Динамо

Екоресурси Колки

Колос

Кураж

Мідас

 

Перша ліга

Neris-Авангард

Агромат

Вікторія Луцьк

Ласка ДжеРост

ТТІ Шахтар

ФК Олика

ХФК Фіміам

Юність Дорогостаї

 

Друга ліга

Модерн-Експо

Олімп

Олімпія

Сахарадо

Стелла

Теремно Хліб

ФК Мар’янівка

ФК Топільно

 

Третя ліга

Akcent

FC Respect

Joma-Луцьк

KroshuStarsLuts

Бережанка

Приват

Радивилівмолоко

ФК Рятівник

 

Четверта ліга

West Side

Атлетік Цумань

Волинь-АТО

Ласка-2

Луцьктепло

ПІК-БУД Лучеськ

СК Горохів-Юніор

Шігірюм

 

П’ята ліга

Торчин

Юність Переспа

ФК Духче

Tatrafan

Колос-2

МФК Горохів

ФК Острожець

ФК Волинь U-16