Безнадійна «Надія». КАЛЕНДАР Плей-офф 1/2 фіналу!

Сенсація у Суперлізі - переможець "регулярки" залишає турнір плей-офф.

"Боратин" готується до футболу.

"Шахтар ТТІ" мріє про титул.

FC Respect поважає рахунок 2:1.

У "камяному" дербі все ексклюзивно.

Четверта ліга готується до фіналів.

"Солодкий"турнір вже на вихідних

Головна сенсація стартового етапу плей-офф грянула в неділю у матчі Суперліги «Динамо» - «Надія». Переможець Регулярної першості не зумів реваншуватися у другій серії протистояння з командою, котра лише в останньому турі застрибнула до вісімки учасників 1/4-ї фіналу. Два драматичних поєдинки, в яких були зафіксовані мінімальні перемоги лучан, безумовно стали прикрасою поточного сезону та вкотре підтвердили постулат про непередбачуваність Абсолютного чемпіонату. Звичайно хорівська «Надія» ще має шанс реабілітуватися перед своїми вболівальниками в рамках розіграшу Кубку Волині, де команда Віктора Ревка переграла «Динамо» 1:0 та пробилася до півфіналу. Але надія про здобуття титулу Абсолютного чемпіона Волині у сезоні 2018/2019 так і лишилася мрією для досвідченого колективу.

В матчі діючого володаря головного титулу Волині команди «Вокар» проти луцького «Любарта» за переваги ковельчан у два м’ячі місцевий колектив зумів у другому таймі зрівняти рахунок, але незадовго до фінального свистка капітан гостей Петро Мороз поставив переможну крапку в драматичному двобої. І тепер на підопічних Романа Бірука чекає випробування МФК «Хорів», під кольорами якого виступає відразу два яскравих представника ковельського футзалу – супербомбардир Володимир Бобилєв та забивний Іван Мучак.

Представникам Локачинського району в другій грі з клубом «Кураж» довгий час не вдавалося відкрити рахунок, адже горохівчани зробили правильні висновки після стартової поразки та приділили максимум уваги діям в захисті. Проте досвіду та майстерності гостей вистачило аби двічі організувати взяття воріт «россо-нері» та вийти до півфінальної стадії. Протистояння бронзового призера «регулярки» з ковельським «Вокаром» глядачами очікується з не аби яким інтересом.

Дві драматичні перемоги луцького «Динамо» над досвідченою та титулованою «Надією» дають можливість підопічним Олександра Куця уважно передивитися харизматичний двобій друзів-суперників з клубів «Вотранс» та «ЛСТМ» і зробити необхідні висновки - у «регулярці» тезки киян поступилися обом суперникам 1:3 та 1:5 відповідно. А учасники луцького дербі минулої суботи подарували глядачам справжнє шоу, забивши на двох 9 м’ячів, що здивувало прихильників «транспортників», котрі протягом сезону бачили не одну суху гру. У звітному поєдинку досвідчений голкіпер «синьо-червоних» Павло Чемерис не зумів разом із партнерами по команді залишити ворота недоторканними. «ЛСТМ» більш ніж впевнено відігрався за поразку у першій чвертьфінальній грі та спробує у третьому вирішальному матчі схилити шальку терезів успіху на свій бік. Переможця затяжної «розборки» у наступному етапі чекає «Динамо» - суперник непередбачуваний та амбітний.

 

 

Автори сенсацій перших чвертьфінальних ігор в інших лігах матчі-відповіді повигравали і на тижні гратимуть треті вирішальні поєдинки, аби остаточно визначити учасників півфіналів. У Вищій лізі луцька «Stella» в ранзі срібного призера першості оговталася після стартової невдачі з клубом «Олімпія» та реваншувався за поразку 2:4, перегравши амбітних виконавців з Княгининка 6:4. Тепер у вівторок ввечері чергова зустріч опонентів має визначити долю останньої путівки до півфіналу.

Решта матчів закінчилася більш прогнозовано, але із своїми нюансами. Наприклад переможець «регулярки» з Млинова вдруге грався з вогнем у протистоянні з «Мідасом». Доволі «слизький» рахунок 3:2 дозволив «Вілії» вийти до 1/2-ї фіналу без додаткового нервування у вигляді третього поєдинку, але з «Вотрансом-2» такі ризики можуть виявитися фатальними.

Підопічні Юрія Волошина і другий чвертьфінал проти міцного «Агромату» провели з позиції сили та виграли 3:1, забивши на один м’яч менше, ніж у першій зустрічі.

У четвертій парі двобій закінчився на користь футболу. НФК «Боратин» вже розпочав підготовку до другої частини чемпіонату області, що проводить ФФВ і вирішив зосередитися лише на спорті №1. Керівництво клубу офіційно повідомило Комітет з проведення змагань АМФВ про зняття із змагань, дозволивши «Торпедо» перепочити перед півфіналами та розібрати гру своїх потенційних суперників. Вирішальна розборка між клубами «Stella» та «Олімпія» має дати цінну інформацію для тренерського штабу торпедівців. І є впевненість що на матчі у вівторок будуть присутні Анатолій Мищук і Ко.

 

Попри несподіваність рахунку 1:0 в першому акті протистояння «Бережанки» та «Рятівника», другий матч не дав відповідь на запитання: «Хто гратиме у півфіналі?» Як і в дебютній грі, все вирішив один забитий м’яч. Цього разу у виконанні «МНСників», котрі разом із своїми опонентами в очних протистояннях полюбляють лише сухі рахунки. Так у «регулярці» була зафіксована крупна перемога ФК «Рятівник» 5:0, а в плей-офф команди обійшлися одногольовими уколами. В четвер стане відомим підсумок справжньої чоловічої боротьби за право продовжити шлях до головного титулу сезону у Першій лізі.

На звивистій дорозі до звання Абсолютного чемпіону доволі комфортно почуваються гравці «Теремно Хліб», котрі  у двох поєдинках із ФК «Топільно» доклали рівно стільки зусиль, скільки треба було до потрапляння у наступний етап вирішальних перегонів – 2:1 та 3:1 лишають «хлібопіків» у числі головних претендентів на золотий дубль.

Луцька «Вікторія» краще виглядала в другій зустрічі з ХФК «Фіміам», але потрібного результату так і не здобула. Християнський футзальний колектив мінімально виграв 4:3 та чекає на переможця пари «Рятівник» - «Бережанка».

По п’ять голів в двох іграх 1/4-ї плей-офф забив своїм візаві нововолинський «Шахтар ТТІ», пропустивши лише три під час другого побачення. «Гірники» в складі яких другу молодість переживає досвідчений Ігор Махнюк, всіма силами намагаються виправити підсумок виступу у Регулярній першості, де «зелено-чорні» залишилися поза медальним заліком. Команда набрала непоганої ходи і клуб «Теремно Хліб» у півфіналі отримав серйозного та цікавого суперника.

 

У Другій лізі після синхронної перемоги чотирьох фаворитів над претендентами на титул Абсолютного чемпіона здавалося, що і в матчах другого раунду верхня частина «турнірки» без втрат здолає своїх візаві. Проте друга «Надія» в кращих традиціях чемпіонських часів старшого хорівського клубу здобула вольову перемогу над потужним «СпецТех-Сахарадо». І тепер на суперників чекає третє побачення, що має визначити кому із опонентів битися у півфіналі з чинним переможцем «регулярки» - луцьким FC «Respect».

В решті поєдинків сенсацій не трапилося. Вищезгаданий FC «Respect» переміг «Луцьктепло» з традиційним для даного двобою рахунком 2:1 підсумував обидва раунди протистояння. В луцькому дербі харчовиків «Забіяка» вдруге переграла МФК «РадиМо», а у зустрічі ще двох колективів з обласного центру «Модерн-Експо» трохи полоскотав собі нерви, але таки здобув перемогу з рахунком 4:3 над «Олімпом».

 

Представникам Третьої ліги, не зважаючи на тавтологічну залежність, з третіх матчів знадобився лише один. Після поразки в першій грі «Акценту» з рахунком 3:5, хлопці з ФК «Духче» реваншувалися 3:1. А в «кам’яному» дербі переможець «регулярки» МФК «Гранітбуд Ексклюзив» впевнено поставив жирну крапку 4:0 у протистоянні з «Кременцем». Представники відомого іспанського бренду з команди «Joma-Луцьк» не мали проблем і в другому раунді з командою «Волинь-АТО». Представники німецького заводу обіграли виробників плівки словацького виробництва – «KroshuLutsk» і «Tatrafan» в очній зустрічі розійшлися з рахунком 5:3, давши путівку до півфіналу плей-офф «крошівцям».

 

Поки команди вищих дивізіонів «бодалися» за право грати в півфіналах, в Четвертій лізі суперники визначилися з іменами двох претендентів на титул Абсолютного чемпіона Волині. Луцький клуб «Волиньобленерго» двічі мінімально обіграв «Прип’ять», подарувавши вболівальникам чимало емоційних моментів. А тезки лондонців з «Арсеналу» в двох багатих на гольові події раундах здолали опір «Атлетіка» з Дорогостаїв.

Фіналісти через примхи календаря зійдуться в очному двобої 16 та 17 березня, коли гратимуться головні матчі плей-офф в усіх лігах. Хоча любешівська «Прип’ять» має чудову нагоду зберегти ігровий тонус у півфінальних матчах Кубку Мрії, що заплановані на 8 березня.

 

З наступних вихідних відновлять футзальну діяльність команди, яким не пощастило потрапити до турніру плей-офф та поборотися за титули «абсолюток» в усіх лігах. Новий втішний турнір, що отримав лаконічну та доволі солодку назву «Cake Cup», візьме старт наступного вік-енда та визначить учасників фіналів у трьох дивізіонах – №1 Суперліга та «вишка», №2 Перша та Друга ліги і №3 Третя з Четвертою ліги. Три команди гарантовано зможуть підсолодити гіркоту невдалого виступу у Регулярному чемпіонаті сезону 2018/2019.

 

Отже граємо та працюємо у щільному графіку, аби в заплановані терміни визначити переможців в усіх турнірах і найголовніше делегувати від Волині на Всеукраїнський фінал та Кубок Регіонів АФЛУ найкращі команди області. Нагадаємо, що в історії АМФВ чемпіонський титул результат у 2017 році в Дніпрі здобула хорівська «Надія», перегравши у фіналі АФЛУ костопільський «Свиспан-Горизонт» 3:2. Тому незважаючи на невдачу в нинішньому сезоні, побажаємо «Надії» та майбутнім чемпіонам і призерам Волині вдалих виступів на всеукраїнських футзальних змаганнях всіх рангів. Приклад «Надії» дарує надію всім футзальним колективам і тому все реально і не безнадійно.

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

Календар 26 лютого - 3 березня

26 лютого (вівторок)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Друга ліга. ½ Плей-офф І матч

18.00                 Забіяка – Модерн-Експо

Друга ліга. ¼ Плей-офф ІІІ матч

19.00                 СпецТех-Сахарадо /Надія-2

Вища ліга. ¼ Плей-офф ІІІ матч

20.00                 Stella – Олімпія

 

28 лютого (Четвер)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Третя ліга. ¼ Плей-офф ІІІ матч

19.00                 ФК Духче – Akcent

Суперліга ліга. ¼ Плей-офф ІІІ матч

20.00                 Вотранс – ЛСТМ

Перша ліга. ¼ Плей-офф ІІІ матч

21.00                 ФК Рятівник – Бережанка

 

2 березня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Третя ліга. ½ Плей-офф І матч

09.00                 МФК Гранітбуд Ексклюзив – Kroshu Lutsk

09.50                 Joma-Луцьк – ФК Духче/Akcent

Суперліга. ½ Плей-офф І матч

10.40                 Вокар-Ковель – МФК Хорів

Вища ліга. ½ Плей-офф І матч

11.30                 Вілія – Вотранс-2

12.30                 Stella/Олімпія – Торпедо

Перша ліга. ½ Плей-офф І матч

13.30                ФК Рятівник/Бережанка – ХФК Фіміам

Cуперліга. ½ Плей-офф І матч

14.30                 Динамо – Вотранс/ЛСТМ

Перша ліга. ½ Плей-офф І матч

15.30                 Теремно Хліб – ТТІ Шахтар

Друга ліга. ½ Плей-офф І матч

16.30                 FC Respect – СпецТех-Сахарадо /Надія-2

  

МАЙДАНЧИК №1

Cake Cup 3. Плей-офф ¼

10.00                 ФК Феміда Юнайтед – ФК Бельбек

11.00                 Волиньсталь-Любарт – ФК Лішня

12.00                 ФК Вілія-Дежа – ХФК Фіміам-2

13.00                 ФК Волинь U-16 – Імпульс

Cake Cup 2. Плей-офф ½

14.00                 ФК Мар’янівка – West Side

15.00                 Вілія-2 – Юність П

Cake Cup 1. Плей-офф ½

16.00                 Агропродукт – Колос

17.00                 Камаз-Агро – Neris-Авангард

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька

 18.00                 U-13 В ліга      Олімпія Л – Вілія

18.40                 U-13 І ліга       Форвард – Юніор-Мідас

19.20                 U-15                  ДЮСШ №2 – Вілія

 

 МАЙДАНЧИК №2

11-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька

10.00                 U-7 І ліга         Любарт – Олімпія Л

10.40                 U-7 В ліга        Юніор-Мідас – Олімпія-2 Л

11.20                 U-13 І ліга       АСК Забороль – Олімпія07 К

12.00                 U-9 В ліга        Любарт – ДЮСШ №2

12.40                 U-11 В ліга       Вотрнас08 – Рівне

13.20                 U-11 І ліга       Вілія09 – Олімпія-2

14.00                 U-11 В ліга       Рівне – Вілія08

14.40                 U-11 І ліга       Олімпія – ЖФК Легіон

15.20                 U-9 В ліга        Олімпія-2 – Мідас

16.00                 U-11 В ліга      Форвард – Мідас08

16.40                 U-9 І ліга          Олімпія – Вілія

17.20                 U-11 І ліга       Олімпія К – Ківерці

 

  

3 березня(неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Третя ліга. ½ Плей-офф ІІ матч

09.30                 Kroshu Lutsk – МФК Гранітбуд Ексклюзив

10.30                 ФК Духче/Akcent – Joma-Луцьк

Друга ліга. ½ Плей-офф ІІ матч

11.30                 Модерн-Експо – Забіяка

12.30                 СпецТех-Сахарадо /Надія-2 – FC Respect

 Перша ліга. ½ Плей-офф ІІ матч

15.30                 ТТІ Шахтар – Теремно Хліб

16.30                 ХФК Фіміам – ФК Рятівник/Бережанка

Вища ліга. ½ Плей-офф ІІ матч

17.30                 Вотранс-2 – Вілія

18.30                 Торпедо – Stella/Олімпія

Суперліга. ½ Плей-офф ІІ матч

19.30                 Вотранс/ЛСТМ – Динамо

  

 

МАЙДАНЧИК №1

Cake Cup 3. Плей-офф ½

15.30                 ФК Феміда Юнайтед/ФК Бельбек – ФК Вілі-Дежа – ХФК Фіміам-2

16.30                 Волиньсталь-Любарт/ФК Лішня – ФК Волинь U-16/Імпульс

 11-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька

 17.20                 U-9 І ліга          ДФК Штурм – ДЮСШ №2-2

18.00                 U-11 І ліга          ДФК Штурм – Мідас09

18.40                 U-15                  Любарт – ДФК Штурм

19.20                 U-11 І ліга       Універсал – ДФК Штурм