Святкове футзальне сузір’я

Гарною традицією на Волині та Україні стало приурочувати до новорічно-різдвяних свят футзальні шоу та турніри. Так у місті Рівному 23 грудня у понеділок відбудеться другий за ліком матч зірок Екстраліги. Минулого року в поєдинку конференцій «Південь» - «Північ» був зафіксований результат 8:7. Цьогоріч формат поєдинку буде змінений. Збірні «Заходу» та «Сходу» проведуть 3 тайми по 10 хвилин. А вчора завершилося голосування за стартові четвірки Матчу зірок. У складі команди «Заходу» зі стартових хвилин вийдуть Артем Фаренюк, Андрій Федюк, Микола Микитюк та Віталій Дзюба. Стартова четвірка збірної «Сходу» виглядає таким чином: Петро Шотурма, Микола Білоцерківець, Сергій Журба і Олександр Педяш. У прямій трансляції побачити цей поєдинок можна на телеканалі «XSport», а також сторінках Youtube та Facebook АФУ. Початок о 19:00.

 

Не залишиться осторонь і Волинь. Вже 23-й рік поспіль гарною спортивною традицією закінчення грудня на Волині є футзальний «Новорічний турнір», котрий напередодні свят збирає разом вболівальників, зірок футболу та кращих футзалістів області. Після церемонії стали відомі склади двох відбірних груп та календар групового етапу.

В групі «А» спортивна доля звела: «Волиньтабак» Луцьк, ФК «Респект» Луцьк, ФК «Любарт» Луцьк та «Кураж» Горохів.  А в групі «В» зіграють «Вотранс» Луцьк, «Вокар» Ковель, «Ісіда» Луцьк та «Вест» Луцьк.  

Протягом трьох днів на майданчик ОДЮСШ у Луцьку разом із кращими футзалістами Волині вийде зірковий десант вихованців обласного футболу, котрі за різних часів захищали кольори національної збірної країни, різних європейських клубів та луцької «Волині». Серед тих, хто підтвердив свою участь у турнірі футболісти, котрі додаткового представлення не потребують: Тарас Михалик, Артем Федецький, Сергій Піддубний, Іван Цюпа, Назар Мельничук, Артем Дудік, Юрій Тетеренко, Олександр Чепелюк та Віктор Хомченко. І це неповний список.

Цього року на глядачів чекає невеличкий сюрприз – розіграш святкових призів від торгової марки «Дмитрук» та алкомаркету «Gradus» за номерами запрошень, котрі можна буде отримати безпосередньо перед матчами. Запрошуються всі бажаючі. Вхід вільний.

 

Календар матчів:

28 грудня (субота):

15.00  Волиньтабак – Кураж

16.00  ФК Респект – ФК Любарт

17.00  Вотранс – Вест

18.00  Вокар – Ісіда

19.00  Волиньтабак – ФК Любарт

20.00  ФК Респект - Кураж

 

29 грудня (неділя):

14.00  Вотранс – Ісіда

15.00  Вокар – Вест

16.00  Волиньтабак – ФК Респект

17.00  ФК Любарт – Кураж

18.00  Вотранс – Вокар

19.00  Ісіда - Вест

 

30 грудня (понеділок):

15.00  1А – 2В

16.00  1В – 2А

17.30 матч за 3 місце

18.30 Фінал

 

До низки цікавих футзальних подій святкових днів має додатися новий турнір – «Lutsk Christmas Cup 2019», котрий під свої знамена збирає відомі суто футзальні західноукраїнські колективи, серед яких «Надія» Хорів, «Володимирівка», «Rainbow» Володимир-Волинський, ФК «Любарт», «Галицька здоба», тернопільська «Вікторія», «Форца» Житомир та «Комфорт Сервіс» Рівне.

Тут також буде дві відбірні групи та матчі плей-офф зі стадії 1/2-ї фіналу. А календар матчів стане відомим лише у понеділок, коли відбудеться церемонія жеребкування. Орієнтовний графік поєдинків, котрі відбудуться на паркеті СК «Арена Спорт»: 27 грудня (п’ятниця) – 16.00 – 22.00;  28 грудня (субота) – 14.00 – 20.00 та 29 грудня (неділя) – 14.00 – 18.00.

 

Також в останній вік-енд року, що минає на майданчиках СК «Арена Спорт» відбудуться ще два заходи. Всеукраїнський Новорічний турнір на призи ФК «Любарт» серед дітей вікових категорій U-9 та U-11, котрий починаючи з 2019 року має збирати кращі дитячі команди України.

А на центральному майданчику СК «Арена Спорт» вдруге в історії в історії Асоціації дворового футболу Ківерець суботи та неділі триватимуть баталії вже традиційного турніру «Premium Cup», на який планується участь 16 колективів «дворовиків».

 

Під час новорічних канікул доросла частина футзальної спільноти 4-5 січня збереться під дахом СК «Арена Спорт», аби розіграти трофеї та подарунки у шостому розіграші «Різдвяної коляди», де традиційно збирається до 12 команд. До речі, заявкова кампанія вже розпочалася (фініш 31 грудня) і бажаючі можуть телефонувати за номером - 0661877050 (Руслан). Кількість місць обмежена.

А 9-го січня на ще одну традиційну подію зберуться юні учасники турніру «Adrenalin Christmas Cup 2019», що не перший рік організовує ДЮФК «Адреналін».

Ось така насичена програма у проміжок часу, що включає в себе свята, паузу в чемпіонаті Волині та трансферний період. Такий собі футзальний святковий бум. Гарних свят та гарної гри!