Добрий день, плей-офф! Календар!

Довгоочікуваний старт Абсолютного чемпіонату Волині вдався на славу. І хоча в деяких матчах фаворитів з аутсайдерами інтрига вмерла достроково вже після перших поєдинків, в решті стартових двобоїв тривала справжня чоловіча боротьба. Вкотре переконуємся, що подвійні матчі плей-офф є гарантованим видовищем, за яким насправді цікаво спостерігати небайдужим до футзалу глядачам. Минулий вік-енд лише підтвердив постулат про непередбачуваність результатів матчів на вибуття.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- журналістський огляд, статистику та аналітику про кожну гру можна почитати натиснувши на матч, що вас цікавить - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1216

Володарі золотих та срібних нагород Регулярної першості Суперліги, що будуть вручені командам на церемонії нагородження під час старту перших півфіналів 13 березня, в своїх стартових поєдинках 1/4-ї фіналу плей-офф були переконливими. Переможець «регулярки» луцький ФК «Любарт» здобув чергову перемогу в сезоні, обігравши «кусючих» земляків з «Теремно Хліб» 3:0. До речі, «хлібопеки» єдина команда в сезоні 2020/2021, яка зуміла в основний час гри першого етапу Кубку Волині зіграти з фаворитом 0:0. А в черговій зустрічі «нуль» зберігся лише в графі забиті голи господарів майданчика. Віце-чемпіон МФК «Хорів» у матчі з футбольним «ЛСТМ» впевнено переміг 7:2, а найтитулованіший клуб Волині – земляки МФК з «Надії» у матчі з бронзовим призером зробили заявку на прохід до 1/2-ї фіналу. Ковельський «Вокар» поступився 1:4 і цілком може посприяти хорівському дербі в півфіналі, якщо не зможе у повторному поєдинку з «Надією» відіграти гандикап у три м’ячі.

Найдраматичнішим вийшло протистояння «ТТІ» - «Вотранс» 4:3

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1215

Генератором головних несподіванок в перших матчах 1/4-ї стала Вища ліга, де лідери Регулярного чемпіонату поступилися сьомій та восьмій командам. FC «Respeсt» у звітній зустрічі здавалося вирішив шапками закидати земляків з «Neris-Авангард» та дозволив господарям майданчика повести у рахунку в першій частині гри. Хоча на перерву суперники пішли за мінімальної переваги «поважних» 3:2. Проте у другій половині куражний «Авангард» двічі поспіль забив, а коли «Respeсt» пішов з п’ятим польовим рятувати матч, ще один гол у порожні ворота підбив підсумок епічного протистояння – 5:3. Цей результат стає запорукою інтриги у матчі–відповіді.

Скільки «Агромат» не реалізував гольових моментів підрахує тренерський штаб луцької команди. Але факт лишається фактом – ФК «Топільно» раціонально та ефективно розпорядився своїми нагодами відправляти «селект» до сітки воріт суперників. Підсумком такої діяльності став рахунок 5:2 на користь футзалістів з Рожищанського району. А віце-чемпіонам «регулярки» тепер за тиждень буде ой як важко відіграти гандикап у три м’ячі.

Непогану заявку на прохід до півфіналу зробило «Торпедо». Підопічні Анатолія Мищука в багатому на гольові події матчі з «автошколярами» виступили у ролі наставників та виграли з рахунком 7:3, створивши собі комфортну перевагу на першому етапі турніру на вибуття.

Рахунок 3:1 в першому чвертьфінальному поєдинку не дає стовідсоткових гарантій «Атлетіку» у двобої з міцним «Енергопрофом», але перевага у два м’ячі дає шанс колективу з Олики без зайвих нервів потрапити до півфіналу.

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1214

Перша ліга за підсумками стартового туру Абсолютного чемпіонату виявилася самою непередбачуваною. Саме тут сленговий термін «заруба» став відображенням подій, що відбувалися на паркеті СК «Арена Спорт». Фаворит 1/4-ї плей-офф МФК «Дім фасадів» у матчі з восьмою командою «регулярки» - клубом «Олімп» не знайшов вагомих козирів для перемоги над аутсайдером. Підопічні Валерія Івахненка налаштувалися на бій та розписали бойову нічию - 1:1.

Срібний призер першості ФК «Кум і Ко» зустрічався із принциповим суперником командою «Надія-2», яка любить та вміє грати в силовий футзал, що притаманний луцькому колективу. В недільному матчі обмін гострими випадами завершився мінімальною вікторією хорівчан 4:3, котрі свій переможний м’яч забили незадовго до фінального свистка.

Бронзовий призер з Княгининка з таким саме рахунком поступився ХФК «Фіміам» та поповнив список колективів з медального заліку «регулярки» в усіх лігах, котрим не вдалося виграти у команд з нижчої частини турнірної таблиці. Мінімальну перемогу здобула і «Припять», обігравши луцький «Akcent» з рахунком 2:1. Штатним прогнозистам особливо важко буде передбачити склад саме першолігових пар на півфінальному етапі. Від цього виграють вболівальники, котрим наступний футзальний вік-енд гарантовано подарує цікаві та драматичні поєдинки.

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1213

Учасники «золотого» матчу Регулярної першості в Другій лізі ФК «Арсенал» та «Камаз-Агро» в перших поєдинках 1/4-ї плей-офф зуміли забити своїм суперникам по 6 голів, зробивши вагомі заявки на успіх за сумою двох матчів. Хоча чемпіон у підсумку тричі пропустив від амбітного «Новатора», а «Камаз-Агро» дозволив МФК «Гранітбудексклюзив» двічі розписатися у власних воротах.

У двох інших поєдинках «абсолютки» Другої ліги все відбувалося за законами матчів на вибування. Команди билися у кожному епізоді, що було засвідчено двома справжніми бойовими нічийними результатами. Місцевий «Kroshu Lutsk» в насиченому подіями матчі з млинівським клубом «Атлетік» зіграли 3:3, а бронзовий призер FC «Traders» у протистоянні з «Tatrafan Любарт Junior» обмінявся голами - 1:1.

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1212

Лідери сезону синхронно здобули прогнозовані перемоги в стартових матчах плей-офф та практично вирішили питання щодо потрапляння до 1/2-ї фіналу

плей-офф Третьої ліги. Переможець «регулярки» клуб «Olaf-Kesem Sport» впевнено 7:1 розібрався з FC «Respekt-2», а віце-чемпіон «BusMarket» був сильнішим за прилуцький «Шігірюм» 6:2. Ньюсмейкер минулого сезону «Фенікс ДПЗ» в цікавому поєдинку з FC «Hawest» переміг 6:4 і залишив шанс супернику на реванш за тиждень.

А ось бронзовий призер Регулярної першості СК «Горохів-Юніор» у матчі з непередбачуваним ФК «Стир» з Демидівки поступився 2:5 та ризикує залишитися поза «абсолютною» гонкою.

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1211

Чемпіон Регулярної першості ФК «Пірванче» у чвертьфіналі плей-офф Четвертої ліги за рахунок єдиного голу кращого бомбардира ліги Івана Костюка зумів схилити шальку терезів успіху на свій бік у протистоянні з «Ярдом». Луцький ветеранський колектив мало в чому поступався молодому супернику і матч-відповідь очікується як справжня «заруба» між юністю та «дядьками».

Срібний призер «регулярки» команда «Волинь Угринів» вже у першій грі 1/4-ї плей-офф вирішив закрити питання перепустки до півфіналу. Луцький «Клевер Сторс» виглядав не схожим сам на себе і матч відверто провалив, отримавши у власні ворота 8 голів. Тепер «рітейлівцям» слід повірити у диво, аби за тиждень створити суперсенсацію та відіграти скажений гандикап.

Надзвичайно важко доведеться наступних вихідних і володарям бронзових нагород з команди «Луцьк-Центр». Збірна медиків «ВолинФам» виглядала значно креативніше за земляків в рамках луцького дербі та вже у першому таймі повела з рахунком 4:0. Коли «центровики» взялися до справи, вже було пізно – поразка 2:7 скоріш за все виключає амбітний колектив з гонки за Абсолютну першість.

А ось в парі «Надія-3» - ФК «Вишків», що завершилася на користь лучан 3:1, остаточна «розборка» відкладається на наступний тиждень, адже в стартовому чвертьфіналі на майданчику СК «Арена Спорт» точилася доволі рівна боротьба. Вікторію лучанам у великій мірі подарував кращий гравець звітного поєдинку Андрій Лобанов, котрий був справжнім лідером команди та номінантом у «кращому голі туру», відпрацьовуючи і в захисті, і в нападі. Тому у великій мірі готовність лідерів команд-суперниць та їх індивідуальна майстерність можуть стати каталізатором успіху в боротьбі за вихід до наступного етапу.

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1299

В П’ятій лізі «Волинь 05» з рахунком 5:0, така собі п’ятірочна тавтологія, перемогла «Переможну варту», зумівши лише у другому таймі розкоркувати ворота суперника, котрий в першій половині стартового чвертьфіналу грав з чемпіоном на рівних. Щоправда, після такого підсумку «муніципалам» важко розраховувати на прохід до півфіналу плей-офф, але команда гідно виглядала у матчі з фаворитом «абсолютки». Так само, як і «ВФБ Груп Лімітед», якому прогнозували крупні неприємності в матчі з срібним призером Регулярної першості клубом «Vadrus». Підсумок 4:3 підтвердив постулат про відсутність слабких суперників на етапі плей-офф, а «консалтингівці» лише дивом не зрівняли рахунок у матчі під час фінального штурму воріт «взуттєвиків», котрим тепер у матчі-відповіді доведеться ще більш уважно віднестися до суперника.

В битві «середняків» мінімальну перемогу з рахунком 5:4 здобув ФК «Кременець», але АСК «Забороль» свого останнього слова ще не сказав і за тиждень гарантовано дасть бій своїм опонентам. Єдиний колектив Абсолютної першості у П’ятій лізі який може почуватися доволі спокійно напередодні другої гри -  «Tatrafan Flexible». Сім голів лучан у ворота «Штурму» практично зняли питання про одного з чотирьох півфіналістів. Хоча колківський «бронзовий» колектив просто так не здається в будь-яких обставинах. Матчі «регулярки» тому запорука.

Наступного вік-енду на паркеті СК «Арена Спорт» відбудуться всі 28 других матчів 1/4-ї плей-офф, в яких стануть відомі учасники півфіналів. До речі, під час матчів 1/2-ї фіналу Абсолютного чемпіонату відбудеться церемонія нагородження призерів «регулярки». Запрошуємо вболівальників підтримати своїх улюбленців. Але нагадуємо, що на трибунах можна знаходитися лише за умови наявності на обличчі захисної маски та дотримання соціальної дистанції. Такі вимоги адаптивного картину. Будьте дисципліновані!

Попередній план календар закінчення Чемпіонату Волині 2020/2021

20-21 лютого               ¼ фіналу Плей-офф. І гра.

27-28 лютого               ¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра.

8 березня                       ½ фіналу Кубків Волині

13 березня                   ½ фіналу Плей-офф. І гра.

14 березня                   ½ фіналу Плей-офф. ІІ гра.

20-21 березня             Фінал Плей-офф. І гра. Фінал Кубків Волині

27-28 березня             Фінал Плей-офф. ІІ гра. Фінал Кубків Волині

 

Календар 27-28 лютого

27 лютого (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. П’ята ліга

09.00                 Волинь05 – Переможна варта

09.50                 ФК Штурм К – Tatrafan Flexible

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. Друга ліга

10.40                 ФК Арсенал – Новатор Смолява

11.30                 Kroshu Lutsk – Атлетік М

12.20                 FC Traders – Любарт Junior

13.10                 Камаз-Агро Острожець – МФК Гранітбудексклюзив

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. Перша ліга

14.00                 МФК Дім фасадів – Олімп

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. Суперліга

15.00                 ФК Любарт – Теремно Хліб

16.00                 ТТІ Нововолинськ – Вотранс

17.00                 МФК Хорів – ЛСТМ

18.00                 Вокар-Ковель – Надія

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. Третя ліга

19.00                 ФК Фенікс ДПЗ – FC Hawest

20.00                 Olam-Kesef Sport – FC Respect-2

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. Четверта ліга

21.00                 ФК Пірванче – Ярд

 

28 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. П’ята ліга

09.00                 Vadrus – ВФБ Груп Лімітед

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. Четверта ліга

09.50                 Луцьк-Центр – ВолиньФам

10.40                 Волинь Угринів – Клевер Сторс

11.30                 Надія-3 – ФК Вишків

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. Третя ліга

12.20                 СК Горохів-Юніор – ФК Стир

13.10                 BusMarket Group – Шігірюм

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. Перша ліга

14.00                 Олімпія – ХФК Фіміам

15.00                 ФК Кум і Ко – Надія-2

16.00                 Akcent – Вотранс-2 Прип'ять

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. Вища ліга

17.00                 Торпедо – ВП Автошкола

18.00                 Атлетік О – Енергопроф

19.00                 Агромат – ФК Топільно

20.00                 FC Respect – Neris-Авангард

¼ фіналу Плей-офф. ІІ гра. П’ята ліга

21.00                 АСК Забороль – ФК Кременець