Попереду півфінали усіх турнірів. Календар Кубків!

Весняна частина сезону 2020/2021 стартуватиме із суцільних півфіналів. Спочатку 8 березня в понеділок будуть зіграні поєдинки 1/2-ї  Кубку Волині, Кубку АМФВ, Кубку Прогресу та Кубку Мрії. А за тиждень 13-14 березня черговий футзальний вік-енд вмістить в себе двобої плей-офф Абсолютного чемпіонату Волині в усіх семи лігах. Крім того в рамках втішного турніру зіграють три четвірки команд, котрі беруть участь у розіграші «Cake Cup» трьох боксів.

 

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- журналістський огляд, статистику та аналітику про кожну гру можна почитати натиснувши на матч, що вас цікавить - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Що стосується Кубків, то тут слід нагадати результати жеребкування всіх чотирьох турнірів. Волею жеребу за головний кубковий трофей Волині посперечаються: «Вотранс» - МФК «Хорів» та ЛФК «Любарт» - «Надія». Боротьбу за Кубок АМФВ на етапі 1/2-ї фіналу поведуть: ХФК «Фіміам» - «Надія-2» та «Енергопроф» - «Дім фасадів». В 1/2-й Кубку Прогресу «Камаз-Агро» Острожець в передостанньому раунді отримали в суперники «Атлетік» з Млинівського району, а другу пару склали «Луцьктепло» та ФК «Стир». За право зіграти в фіналі Кубку Мрії на майданчик СК «Арена Спорт» вийдуть дві пари претендентів на трофей:  «Луцьк-Центр» зіграє з «Вадрусом», а переможці «регулярки» Четвертої та П’ятої ліг ФК «Пірванче» та «Волинь 05» створили другий тандем. До речі, цього річ взамін старого перехідного Кубка Волині, котрий після трьох титулів назавжди прописався у клубному музеї «Надії», футзальній громаді буде представлений новий трофей. А в Кубку АМФВ з нинішнього сезону також буде започаткований свіжий перехідний кований приз для переможців другого за рангом турніру на вибування.

Результати. Кубок Волині – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1209#calendar

Якщо аналізувати пари учасників півфіналів, то слід зауважити що цього року кубкова інтрига закручується як ніколи. В головному турнірі володар Кубку області за підсумками сезону 2014/2015 «Вотранс» поміряється силами з одним із фаворитів сезону МФК «Хорів». А земляки МФК титулований клуб «Надія» зійдеться з принциповим суперником – ЛФК «Любарт». Лучани поки що не можуть похвалитися кубковими здобутками, а ось їх суперник з Локачинського району тричі у сезонах 2013/2014 , 2016/2017 та 2019/2020 перемагав у вирішальних матчах престижного турніру.

Результати. Кубок АМФВ – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1208#calendar

За перехідний приз АМФВ боротьбу поведуть представник Вищої ліги «Енергопроф», якому протистоятиме чемпіон Регулярної першості у Першій лізі МФК «Дім фасадів». Ще два сусіди за підсумковою турнірною таблицею Першого дивізіону ХФК «Фіміам» та «Надія-2» зійдуться у протистоянні за право зіграти у фіналі.

Результати. Кубок Прогресу – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1207#calendar

«Камаз-Агро»Острожець в «регулярці» Другої ліги з рахунком 5:2 переміг у рівному поєдинку «Атлетік» в матчі 2-го туру, а тепер поміряється силами з футзалістами Млинівського району в півфіналі Кубку Прогресу. Учасник «Cake Cup №2» команда «Луцьктепло» зіграє з представником Третьої ліги ФК «Стир», котрий після шостого місця Регулярної першості непогано виступив у чвертьфінальному двобої «абсолютки», вибивши з турніру бронзовий СК «Горохів-Юніор» (6:2 і 3:2).

Результати. Кубок Мрії – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1206#calendar

Своєрідне протистояння Четвертої та П’ятої ліг відбудеться в рамках півфінального етапу Кубку Мрії. Бронзовий призер Регулярної першості з Четвертого дивізіону «Луцьк-Центр» поміряється силами з «Вадрусом» в рамках дербі обласного центру, а в другій парі зійдуться володарі титулів «Переможець регулярної першості» луцька «Волинь 05» та ФК «Пірванче» з П’ятого та Четвертого дивізіонів відповідно.

 

А минулого вік-енду остаточно визначилися учасники півфінальних пар Абсолютної першості, котра взяла двотижневу паузу перед гарантовано цікавими двобоями. Особливістю нинішнього сезону став той факт, що в усіх семи лігах чемпіони «регулярки» дружньо зробили крок до наступного етапу. Серед срібних призерів лише представник Першої ліги «Кум і Ко» з Луцька не зумів виконати програму мінімум та поступився другій «Надії», котра фінішувала сьомою. У лавах володарів бронзових нагород суттєві втрати – лише вищоліговий «Атлетік» з Олики та FC «Traders» з Другого дивізіону зуміли пройти до наступного раунду плей-офф. А цікавинкою матчів на вибуття є прохід до 1/2-ї всіх чотирьох команд, якими опікується Віктор Ревко. В Четвертій лізі «Надія-3» вийшла на чемпіона ФК «Пірванче». В Першому дивізіоні «Надія-2» вибила луцьких «Кумів» і зіграє з луцьким ХФК «Фіміам» за право зіграти у головному матчі чемпіонату. А хтось із пари МФК «Хорів» - «Надія» гарантовано представлятиме Локачинський район у фіналі Суперліги.

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1216

В других чвертьфіналах відбірного турніру за право зіграти у матчах плей-офф Другої ліги Чемпіонату України команди Суперліги сенсацій глядачам та вболівальникам не подарували. Чемпіон Регулярної першості ЛФК «Любарт» без трьох провідних гравців та тренера Назара Бугайчука, який захворів, не залишив шансів землякам із «Теремно Хліб» 7:0 та вийшов у наступний раунд. Там суперником «князів» буде дебютант елітного дивізіону «ТТІ». Нововолинська команда після першої вікторії 4:3, у матчі-відповіді повела у рахунку та опонента, в особі луцького «Вотрнасу», не вибачила в жодному епізоді перемігши 8:2.

МФК «Хорів» прогнозовано переміг 4:0 «ЛСТМ», який вже розпочав підготовку до футбольного сезону та отримав у півфіналі добре знайомого конкурента хорівську «Надію». Лише один забитий м’яч за сумою двох поєдинків визначив долю принципового матчу, в якому ковельський «Вокар» зумів реваншуватися за поразку 1:4 в першій зустрічі, обігравши «Надію» 4:2. Але за таких умов далі покрокували підопічні Віктора Ревка.

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1215

Єдиним дивізіоном у Чемпіонаті Волині, де всі три призери «регулярки» без втрат зуміли вийти до 1/2-ї фіналу є Вища ліга. Але якщо «Атлетік» з Олики та місцеве «Торпедо», ще після перших переможних матчів вважалися фаворитами у двобоях, то переможцю першості FC «Respeсt» та віце-чемпіону «Агромату» довелося в драматичних умовах пробиватися до четвірки кращих. Після сенсаційної поразки 3:5 в неділю 21 лютого від земляків з команди «Neris-Авангард» у звітному турі «поважні» зуміли реабілітуватися та виграли 5:0. Ще більше нервів довелося потріпати «агроматівцям», котрі у двобої з ФК «Топільно» спочатку поступилися 2:5, а через тиждень взяли реванш з дзеркальним результатом 5:2. Все вирішила серія післяматчевих пенальті, в якій вищезгадані нерви виявилися міцніше у лучан – 3:2.

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1214

Свого драматизму вистачило і в чвертьфінальних битвах Першої ліги, де у луцькому дербі між чемпіоном МФК «Дім фасадів» та «Олімпом» в обох матчах були зафіксовані насправді бойові нічиї з однаковим рахунком 1:1. Довелося учасника півфіналу визначати ударами з шестиметрової позначки. Рахунок у серії пенальті 3:2 став переможним для «фасадівців», а підопічні Валерія Івахненка отримали порцію оплесків від вболівальників, котрі дякували «олімпійцям» за спортивну мужність.

Луцький «Akcent» не знайшов ігрових контраргументів у двох матчах з «Прип’яттю» 1:2 та 0:6, а бойовий колектив луцьких «кумів» двічі поступився хорівській «Надії-2» 3:4 та 1:6. А ХФК «Фіміам» вистачило нічийного результату 2:2 у матчі-відповіді для виходу у півфінал, адже стартовий поєдинок у «Олімпії» з Княгининка лучани завершили мінімальною вікторією 4:3.

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1213

Друга ліга також подарувала кілька цікавих протистоянь. Учасники золотого матчу «регулярки» дружньо поступилися минулої суботи своїм суперникам, але при цьому пройшли до півфінального етапу. ФК «Арсенал» образно кажучи на матч з восьмою командою «Новатор» вийшла на «разслабоні» після 6:3 в першій грі та ледь не поплатився за таку розхлябаність. Вже на початку другого тайму на табло горіли 5:1 на користь Смолявського колективу і фавориту довелося докласти чимало зусиль аби врятувати матч. Сподіваємось що 3:5 стали гарним уроком «канонірам» перед вирішальним етапом, так само як віце-чемпіону «Камаз-Агро». Острожецький клуб після стартових 6:2 у матчі-відповіді «Баварією» не виглядав і поступився МФК «Гранітбудексклюзив» 2:3.

На відміну від лідерів бронзовий FC «Traders» та «Kroshu Lutsk» після нічийних результатів в перших чвертьфіналах із своїми опонентами за тиждень «гратися» не стали. Луцькі «біржовики» розгромили міцний «Атлетік» з Млинівського району 7:1, а команда німецького заводу обіграла 4:0 амбіційний «Tatrafan Любарт Junior».

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1212

Лідери Третього дивізіону без проблем подолали двоматчеву дистанцію 1/4-ї фіналу «абсолютки», вирішивши питання отримання перепусток до півфіналів плей-офф ще у перших чвертьфінальних зустрічах. «Olaf-Kesem Sport» з рахунком 7:1 обіграв FC «Respekt-2», а віце-чемпіон Регулярної першості  «BusMarket» 6:2 переміг прилуцький «Шігірюм». У матчах через тиждень Острожецький колектив дозволив собі зіграти результативну нічию 3:3 з другою командою «поважних», а «маркетовці» укрупнили перевагу над «Шігірюмом» - 8:3.

Підопічні Віталія Герасимчука не змогли оправитися після стартової поразки 2:5 від ФК «Стир». У матчі-відповіді СК «Горохів-Юніор» повторно поступився 2:3 команді з Демидівки та покинув турнір. Минулорічний Абсолютний чемпіон Четвертої ліги ФК «Фенікс ДПЗ» в ранзі бронзового призера «регулярки» сезону 2020/2021 у двобої з FC «Hawest» був переконливим - 6:4 та 3:1.

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1211

Найцікавішою подією недільних матчів-відповідей у Четвертій лізі стало принципове та драматичне протистояння «Надія-3» - ФК «Вишків». В першій зустрічі вікторію 3:1 святкували лучани, а за тиждень результат 2:0 вирівняв шанси команд, хоча «вишківці» мали чимало нагод уникнути післяматчевої серії пенальті, але свої моменти не використали. «Точки» хорівські футзалісти пробили краще та перемогли 2:0.

Чемпіон ФК «Пірванче» доклав чимало зусиль у боротьбі з досвідченим «Ярдом», який славиться вмінням грати від оборони та двічі в один пункт обіграли лучан 1:0 та 2:1. А волинські медики не зважаючи на мінімальну поразку 1:2 від земляків з «Луцьк-Центру», вийшли до півфіналу за рахунок стартового результату 7:2 на свою користь. Луцький «Клевер Сторс» після 0:8 зумів зберегти обличчя у матчі з «Волинь Угринів» та «катнув» бойову нічию 2:2.

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу Плей-офф

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1205&league=1299

Володарі золотих та срібних нагород Регулярної першості в П’ятій лізі луцькі колективи «Волинь 05» та «Vadrus» були доволі переконливими в чвертьфіналах плей-офф. Юні «хрестоносці» з рахунками 5:0 та 8:1 обіграли муніципальний клуб «Переможна варта», а представники взуттєвого бренду «Vadrus» після мінімальної перемоги 4:3 у матчі-відповіді з «ВФБ Груп Лімітед» шансів супернику не залишили – 7:1.

Після семи пропущених м’ячів у першій зустрічі бронзовий ФК «Штурм» в суботньому поєдинку з «Tatrafan Flexible» дав бій, втратив через вилучення свого граючого тренера Олександра Сачковського та здобув бойовий нічийний результат 4:4.

А ФК «Кременець» в обох раундах принципового двобою з АСК «Забороль» був сильнішим за суперника на один пункт. Рахунки 5:4 та 2:1 дозволили футзалістам з Рожищенського району пройти до півфіналу.

 

Отже все саме цікаве попереду. В понеділок 8 березня чекаємо вболівальників (прохання бути в МАСКАХ!!!) на трибунах СК «Арена Спорт» де відбудуться кубкові півфінали та перший матч 1/2-ї плей-офф у Четвертій лізі «Волинь Угринів» - «Волиньфам», у звязку із участю збірної волинських медиків у галузевому Чемпіонаті України, про що клуб повідомив завчасно. Побажаємо лучанам вдалого виступу та перемоги.

Попередній план календар закінчення Чемпіонату Волині 2020/2021

8 березня                     ½ фіналу Кубків Волині

13 березня                   ½ фіналу Плей-офф. І гра.

14 березня                   ½ фіналу Плей-офф. ІІ гра.

20-21 березня             Фінал Плей-офф. І гра. Фінал Кубків Волині

27-28 березня             Фінал Плей-офф. ІІ гра. Фінал Кубків Волині

 

березня (понеділок)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

½ фіналу Плей-офф. І гра. Четверта ліга

11.30                 ВолиньФам – Волинь Угринів

 

½ фіналу. Кубок Волині

12.30                 ФК Любарт – Надія

13.30                  Вотранс – МФК Хорів

½ фіналу. Кубок Мрії

14.30                 ФК Пірванче – Волинь05

15.30                 Луцьк-Центр – Vadrus

½ фіналу. Кубок АМФВ

16.30                 ХФК Фіміам – Надія-2

17.30                  Енергопроф – МФК Дім фасадів

½ фіналу. Кубок Прогресу

18.30                 Луцьктепло – ФК Стир

19.30                 Атлетік М – Камаз-Агро О