ДФЛВ. Непередбачувані результати: провал лучан, фарт рівнян, нестабільні Костопіль, Олика, Цумань та Колки…

Восьмий тур Дитячої футзальної ліги Волині вніс багато суттєвих змін у турнірні таблиці і таки дав відповідь, хто у якій лізі сильніший на даний момент…

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші 

Якщо говорити про нашу найменшу вікову категорію U-7, то восьмий тур заплутав усіх остаточно. Ну от посудіть самі: багаторічний лідер та минулорічний чемпіон серед наймолодших  вихованців Юрія Павельчука з «Мідасу», програв настирним «Амазонкам» Тетяни Павлік 1:2. Продовжує штампувати голи за біло-чорних Каріна Гуславська. Здавалося б, дівчата непереможні, але… Несподівано у боротьбу за першу четвірку втручається «Лаккі Тім» своєю перемогою над FC «Respect». Підопічні Олега Гаврилюка завдяки голу Володимира Майламяна зуміли здобути важливу перемогу, аби тільки не збавляли обертів. Але вже у наступному матчі гравці Олександра Миронюка святкують перемогу над «Амазонкою»! Точний постріл на рахунку Даніеля Юлдашева. Доповнив картину дня ще один поєдинок, де вихованці Андрія Янчука 5:3 переграли другий «Лаккі Тім». Голами за червоно-чорних відзначилися Марк Михайлюк, Артем Бродоса, Тимофій Пасічник та дублем Матвій Павлюк; у червоних свої перші емоції від забитих голів відчули Захар Маруга, Михайло Гапонов та Андрій Катеринюк. У результаті у турнірній таблиці перед другим колом ситуація така: «Ураган» Івано-Франківськ - безальтернативний лідер; «Амазонка» та «Любарт Kids» з різницею в одне очко - другі-треті із солідним відривом від переслідувачів – вони і будуть визначати, хто який, все друге коло; а за четверту позицію ведуть відчайдушну боротьбу FC «Respect», Мідас та «Лаккі Тім». Інтрига буде жити до останнього туру – тим буде цікавіше спостерігати.

Кращі гравці 8-го туру:

Гуславська Каріна – Амазонка

Майламян Володимир – Лаккі Тім

Юлдашев Даніель – FC Respect

Павлюк Матвій – Любарт Kids

У дев’ятому турі нарешті повноцінно завершиться перше коло змагань – ДФК «Штурм» Колки проведе свій запланований поєдинок проти другого «Лаккі Тіму». Вихованці Олександра Сачковського також зіграють матч вже другого кола, де їм протистоятиме амбітний перший «Лаккі Тім», котрий вийшов на переможний шлях і вклинився у боротьбу із четвіркою переслідувачів «Урагану». Більше того у матчі 7-го туру вихованці Олега Гаврилюка святкували вікторію - 6:0. Вихованці Андрія Янчука, поки заочно борються із дівчатами за лідерство, у цьому турі поміряться силами із молодими, але вже поважними гравцями Олександра Миронюка з FC «Respect». Нагадаємо: у першому матчі блакитні програли 0:2. Свої амбіції бути серед сильніших «червоним та щасливим» вихованцям Ігоря Случика потрібно буде доводити проти непоступливих «Амазонок» Тетяни Павлік, у матчі першого кола дівчата були сильнішими 5:2. Поки лідери будуть вести непрості розбірки, «Мідас» Юрія Павельчука має шанс трішки поправити свої турнірні здобутки проти другого «Лаккі Тіму». Для кожної команди втрата очок може суттєво зіпсувати турнірні розклади…

 

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші

У віковій категорії U-9 надзвичайних змін не відбулося. У битві лідерів несподіванки не сталося – «Мідас» Юрія Павельчука впевнено переграв ФК «Олику» завдяки голам Леона Пікули, Арсена Матящука (дубль) та Станіслава Довгорука (хет-трик). І хоча гравці Олега Шахраюка наступний матч у ДФК «Штурм» виграли 5:2, але поразка суттєво скоротила шанси вище третьої позиції. Варто відзначити, що усі п’ять голів оличан провів Володимир Бубало. Футзалісти з Колок свій наступний матч проти рівнян виграли 10:0 – це перша перемога гравців Олександра Сачковського у сезоні 2020/2021. Футзалісти Вадима Басюка у цій віковій категорії лише шукають себе, на відміну від інших. У ще одному матчі дня дівчата з «Амазонки» завдяки голам Карини Гаврилків (дубль) та Діани Зварич (покер) також святкували перемогу над ДЮСШ №4 Рівне. Штурмовики розмістилися на 11 сходинці, а амазонки застрибнули у середину турнірки - на шосту позицію.

Кращі гравці 8-го туру:

Довгорук Станіслав – Мідас

Зварич Діана – Амазонка

Бубало Володимир – ФК Олика

Обруснік Дмитро – ДФК Штурм Колки

У дев’ятому турі турнірна таблиця може набути остаточного вигляду, адже для більшості він буде заключним та вирішальним, а залишиться лише декілька ігор. У суботу нарешті вилізти з мінусів є шанс у вихованців Олександра Миронюка, водночас і у гравців Вадима Басюка є чудова нагода здобути першу перемогу. Якщо дівчата Тетяни Павлік розраховують на прогрес, то їм доведеться доводити свої претензії у поєдинку проти непростої ФК «Олики». А щоб закріпитися на бронзовій сходинці, гравцям Олега Шахраюка потрібно буде здолати поки мінусовий FC «Respect». Але оличани ще ті новинні хед-лайнери…

У неділю, аби закріпитися у верхній частині турнірної таблиці, вихованцям Юрія Ремінського потрібно обігрувати і «Любарт Kids», і непростих «Амазонок». Гравці Олександра Сачковського з Колок у матчах з прямими конкурентами або піднімуться вище ЖФК «Легіон» і «Лаккі Тім», або застрягнуть на дні. Дівчата Дмитра Голоскокова проведуть ще один бій із непростими, проте нестабільними гравцями Олександра Шинкарука з ФК «Спортінг». Самі футзалісти Карпилівки мають ще один поєдинок із лідером ліги – «Мідасом», котрий розраховує на перемоги як у цьому матчі, так і у грі з «Любарт Kids». Ще одні записні лідери ліги з Маневич також завітають до Луцька цього туру. І хлопці, і дівчата проведуть батл проти «Гіркої Полонки», котрій, аби не потонути, потрібні залікові бали. У заключних матчах дня маневицькі хлопці зіграють проти FC «Respect», а дівчата із «Лаккі Тімом».

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11, здається, сталося найбільше сенсацій: що не матч, то цукерочка. У першому ж матчі претенденти на підсумковий п’єдестал «Мідас» та ФК «Олика» видали нервову та напружену гру. Рахунок у матчі відкрив Дмитро Абрамов, фіолетові спокійно контролювали хід гри та, здавалося, готувалися до битви з рівнянами. Проте непередбачувані гравці Олега Шахраюка у цьому сезоні із лідерами не рахуються: на останніх хвилинах Назарій Лінник та Олексій Бортнік зуміли точно пробити у ворота суперника та святкувати заслужену перемогу. У наступному поєдинку гравці Романа Кузьмича з «Любарт10» впевнено перемогли ФК «Олика-2» - 3:0, однак через годину безальтернативно поступилися ДЮСШ №4 Рівне - 1:5. Другий матч друга команда «Олики» Олега Шахраюка поступилася 0:3 ДЮСШ з Костополя – точними ударами відзначилися Станіслав Полюхович та Даниїл Кошка (дубль). У найочікуванішій битві лідерів цієї вікової категорії битви як такої не вийшло – гравці Вадима Басюка просто розчавили «Мідас» 7:0. Точними ударами відзначилися Матвій Кінат (дубль), Максим Кіселик, Артем Дармовіс та Павло Остапчук, ще два голи мідасівці собі забили самі… Перед заключним матчем дня гравці Юрія Тріля були за крок від трійки лідерів, але поступилися вихованцям Олега Шахраюка. Основна команда з «Олики» завдяки дублям Артема Кошли та Олексія Бортніка святкували перемогу та закріпилися на четвертій позиції у турнірній таблиці. Саме Олексій та Артем з Олики і борються з Максимом Кіселиком з Рівного за звання бомбардира ліги. За другу-третю сходинку борються одразу п’ять колективів: «Мідас», ДЮСШ №4 Луцьк, ФК «Олика», ДЮСШ Костопіль та FC «Respect».

Кращі гравці 8-го туру:

Бортнік Олексій – ФК Олика

Юхимчук Ілля – Любарт10

Кошка Даниїл – ДЮСШ Костопіль

Кітан Матвій – ДЮСШ №4 Рівне

Остапчук Павло - ДЮСШ №4 Рівне

Кузнєцов Олександр – ФК Олика-2

У дев’ятому турі нас очікує багато цікавих поєдинків цієї ліги. Лідер ДЮСШ №4 Рівне зіграє із Луцькими тезками та ФК «Спортінг» з Карпилівки, де втрачати очки не збирається. Ще два матчі суботи стануть визначальними: поважним вихованцям Олександра Миронюка, аби бути на рівні з лідерами потрібно обігрувати ФК «Олику-2». Першій команді Олега Шахраюка, аби лишитися на лідерських позиціях, ніяк не можна втрачати бали із «Любарт10».

У неділю очікуються лідерські матчі. Спочатку вихованці Юрія Ремінського з Прилісного поміряються силами із амбітним «Respectom», а потім із трохи деморалізованим у минулому турі «Мідасом». Самим же вихованцям Юрія Павельчука на п’яти наступають конкуренти. ДЮСШ Костопіль Юрія Трія має солідну команду, хоча і виступає нестабільно та нерівномірно, проте дві перемоги все можуть змінити у турнірній таблиці кардинально. У суперниках другий на даний момент «Мідас» та шостий FC «Respect» – все у їхніх руках чи, точніше, ногах. ДФК «Штурм» поміряється силами із «Любарт10» за середину турнірки, а ДЮСШ №4 Луцьк проведе свій поєдинок проти дівчат з «Легіону». Чи всі лідери збережуть свої позиції?

 U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші

У віковій категорії U-13 теж точиться солідна боротьба, але на вершині також рівняни. Вже у першому ТОП-матчі гравці Вадима Басюка переграли вихованців Юрія Павельчука 5:2. Голами відзначилися два кращі бомбардири ліги: у рівнян - Артем Малиновський (покер), у лучан - Станіслав Шклярук (дубль). У загальному рейтингу попереду Артем із 29-ма голами в цілому. Наступні три бали ДЮСШ №4 Рівне отримали ще легше – «Форвард» не зумів зібратися на гру. У своєрідному батлі дівчата проти хлопців вихованці Петра Петрова лише на останніх хвилинах матчу зуміли вирвати перемогу 3:2, і то лише після вилучення кращого бомбардира «Легіону» Анастасії Чернюк. Настя, до речі, зуміла виконати завдання максимум: і забити, і віддати, і отримати жовту та червону картки… Єдину нічию у лізі розписали ДФК «Штурм» та ФК «Олика»: у першому таймі вихованці Олександра Сачковського забили зусиллями Максима Каразії та Дмитра Ковальчука, але у другому гравці Олега Шахраюка проявили характер та зуміли врятувати матч завдяки голам Олесі Шелухи та Тараса Козака. У наступному поєдинку ФК «Олика» також проявила хист у завершенні поєдинку: на дубль Максима Назарука з «Любарт-2» знову у другому таймі точними пострілами відповіли Тарас Козак, Матвій Бондарук та Олеся Шелуха. Проявлений характер молодих оличан не лишився без визнання – чотири зароблених бали вивели їх на четверту позицію. У заключному матчі ліги гравці Олександра Лисенка голами Ярослава Васейка (дубль), Іллі Вишневського (дубль) та Максима Гайдучика зуміли перемогти ДФК «Штурм» Колки та зберегти третю позицію у турнірній таблиці. Саме «Мідас» і «Любарт» поведуть боротьбу за другу-третю позицію в лізі, перша - за ДЮСШ №4 Рівне і дістати їх нереально.

Кращі гравці 8-го туру:

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Чорний Ілля – ДЮСШ №4 Луцьк

Ярмольська Яна – ЖФК Легіон

Шелуха Олеся – ФК Олика

Гайдучик Максим – Любарт

Каразія Максим – ДФК Штурм Колки

Свій черговий ігровий марафон очікує гравців з Млинова: «Іква» почергово проведе матчі проти обох «Мідасів» Юрія Павельчука та земляків із Рівного. Гравці Вадима Басюка також проведуть дербі із тезками з ДЮСШ №4 Луцьк Петра Петрова. Завершать ігрову суботу претенденти на третю сходинку турнірної таблиці – ФК «Олика» Олега Шахраюка або наздожене «Любарт» Олександра Лисенка, або «відпустить у вільне плавання».

У неділю розбірки продовжать гравці Юрія Ремінського з «Сойного» проти «Форварда», сам «Форвард» ще проведе матч проти ДЮСШ №4 Луцьк, а завершить ігровий ритм туру «Мідас» проти «Гіркої Полонки» Сергія Гомона.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У віковій категорії U-15 несподіваних результатів також вистачало. У першому ж матчі в дербі рожищан впевнену перемогу святкували вихованці Миколи Варнавського: дублями свої прізвища у протоколи записали Дмитро Спаський та Владислав Федорук. Саме Владислав після цього дублю і вийшов на перше місце у бомбардирській гонці ліги із 14-ма влучними пострілами. Недаремно ми називаємо вихованців Олександра Гуменюка загадковими та непередбачуваними. Із туру в тур це команда феєрверк: виграти у лідера – та запросто, програти аутсайдеру – не питання. У цьому турі салатові, здавалося, впевнено вийшли на переможний шлях: Михайло Федорук, Олександр Кулакевич та дубль Максима Гуменюка задали тон першого матчу. Після перемоги 4:2 над «Форвардом» «Атлетік» лише два очки відділяло від першої сходинки у турнірній таблиці. Однак у наступному матчі голів Максима Гуменюка та Романа Денисюка вже не вистачило для перемоги над «Штурмом»: колківчани дали гідну відповідь завдяки точним пострілам Дмитра Каразії, Станіслава Пархомова, Михайла Аршуліка та Романа Гайдучика. У заключному матчі ліги вихованці двох Олександрів - Сачковського та Лисенка - розписали мирову – 2:2. За «Форвард» у сітці суперника розписалися Микола Дорош та Олександр Домальчук, у ДФК «Штурм» свої прізвища до протоколу записали Михайло Аршулік та Дмитро Каразія. Допоки на карантині АФК Городище та ДЮСШ Млинів, у лізі складається доволі цікава ситуація, де від п’ятої позиції до першої нічого не зрозуміло. Хоча і «Power» Рожище має шанси увійти у п’ятірку, але для цього потрібно перемагати.

Кращі гравці 8-го туру:

Федорук Владислав – Power Рожище

Гуменюк Максим – Атлетік Цумань

Пархомов Станіслав – ДФК Штурм Колки

Дорош Микола – Форвард

Після дев’ятого туру ми однозначно матимемо нового лідера турнірної таблиці. ДЮСШ №4 Рівне Андрія Мозерова у суботу поміряється силами із двома «Любартами». Якщо проти другого можна прогнозувати три очки, то у матчі із основною командою Олександра Лисенка визначиться, хто ж буде на вершині турнірної таблиці та і ліги в цілому. Допоки ні лучани, ні рівненчани у 2021 році не програвали… Гравці Василя Присяжнюка спробують здобути три очки із непростим «Форвардом» та мають шанс здобути другу перемогу в чемпіонаті.

У неділю вихованці Микола Варнавського мають нагоду підібратися поближче до лідерів у разі перемоги над «Форвардом». А «Любарт-2» спробує налагодити ігрові зв’язки проти старших на рік тезок-одноклубників. 

Хто слідкує за дитячими матчами, той може простежити цікаву особливість: за деякими об’єктивними винятками: у КОЖНІЙ лізі КОЖНА команда може дати бій будь-якому супернику. Це не може не радувати, адже Дитяча футзальна ліга Волині для того і функціонує, щоб майбутні гравці досконаліше розуміли футзал, а велика кількість ігор цьому лише сприяє. Водночас хочеться підтримати деякі команди: можливо, результату зараз немає, але наступного року роки знову зміняться, і все також зміниться. Тож приділіть час для награвання складу, комбінацій та взаєморозуміння.

Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і переглядайте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 Календар 10-11 квітня

10 квітня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

10.00                 U-13         Мідас – Іква

10.40                 U-13         Мідас-2 – Іква

11.20                 U-13         Іква – ДЮСШ №4 Рівне

12.00                 U-15         Любарт-2 – ДЮСШ №4 Рівне

12.40                 U-11         ДЮСШ №4 Луцьк – ДЮСШ №4 Рівне

13.20                 U-13         ДЮСШ №4 Луцьк – ДЮСШ №4 Рівне

14.00                U-11         ФК Спортінг – ДЮСШ №4 Рівне

14.40                 U-15         ДЮСШ №4 Рівне – Любарт

15.20                 U-9           FC Respect – ДЮСШ №4 Рівне

16.00                 U-15         Форвард – ДЮСШ Рожище

16.40                 U-9           Амазонка – ФК Олика

17.20                 U-13         Любарт – ФК Олика

18.00                 U-9           ФК Олика – FC Respect

18.40                 U-11         FC Respect – ФК Олика-2

19.20                 U-11         ФК Олика – Любарт10

 

11 квітня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

9-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9           Любарт Kids – Сойне

10.40                 U-11         FC Respect – Сойне

11.20                 U-11         Мідас – Костопіль

12.00                 U-9           Амазонка – Сойне

12.40                 U-13         Форвард – Сойне

13.20                 U-11         FC Respect – Костопіль

14.00                 U-11         Любарт10 – ДФК Штурм

14.40                 U-11         ДЮСШ №4 Луцьк – ЖФК Легіон Л

15.20                 U-11         Сойне – Мідас

16.00                 U-13         ДЮСШ №4 Луцьк – Форвард

16.40                 U-15         Power – Форвард

17.20                 U-15         Любарт05 – Любарт-2

18.00                 U-13         ФК Гірка Полонка – Мідас

18.40                 U-9           ФК Гірка Полонка – Маневичанка

19.20                 U-9           Маневичі – FC Respect

 

МАЙДАНЧИК №1

9-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-7           Амазонка – Лаккі Тім

10.40                 U-7          Лаккі Тім-2 – ДФК Штурм

11.20                 U-9           ДФК Штурм – ЖФК Легіон

12.00                 U-7          Лаккі Тім – ДФК Штурм

12.40                 U-9           ДФК Штурм – Лаккі Тім

13.20                 U-9           Любарт Kids – Мідас

14.00                U-9           ФК Спортінг – ЖФК Легіон

14.40                 U-7          Лаккі Тім-2 – Мідас

15.20                 U-7           FC Respect – Любарт Kids

16.00                 U-9           ФК Спортінг – Мідас

16.40                 U-9           Лаккі Тім – Маневичанка

17.20                 U-9           Маневичі – ФК Гірка Полонка