"Новорічний турнір" зібрав майже 38 тисяч для ЗСУ

Завершився 24-ий традиційний "Новорічний турнір", організатором якого традиційно став Юрій Волошин.

Цього року змагання мали насамперед благодійну мету, адже всі зібрані кошти передали на потреби ЗСУ. Так-от, завдяки учасникам турніру та вболівальникам, які донатили, зібрали чималу суму - 37800 грн.

Ці гроші було переданано Тарасові Михалику (який, на жаль, не зміг бути присутнім), щоб  долучитися до купівлі чергового авто для 14-тої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого або ж як її ще називають - Волинської бригади.

У перервах між матчами проводили аукціон, лотами на якому були футболки В'ячеслава Шевчука, Артема Федецького, Євгена Селезньова й Тараса Михалика. За три футболки в сумі вдалось виручити 11700 грн, найдорожчою з яких стала форма Євгена Селезньова - новий власник не пожалів за неї аж 5 тисяч гривень, а футболку Тараса Михалика розіграли після фінального поєдинку шляхом лотереї.

Ще було багато розіграшів призів від партнерів - торгових марок "Дмитрук" і "Акцент". Окрім подарунків, глядачі мали змогу насолодитися грою чудових команд в складах яких кожен другий зірка якщо не всеукраїнського рівня то світового!

Упродовж трьох днів  вирували баталії турніру, а вболівальники визначалися, за кого кричати)). У перші два ігрових дні команди грали на груповому етапі, а третього розіграли вже півфінали, матч за третє місце і фінал. Переможцем змагань став луцький клуб "Вотранс", а в індивідуальних нагородах тріумфували: 

- кращим бомбардиром турніру з 9-ма забитими голами став Євген Селезньов ("Вотранс");

- кращий воротар - Гуменюк Владислав ("Вотранс");

- кращий гравець - Кашуба Віталій ("Аперкот-Вокар").

Більше інформації на YouTube каналі https://youtube.com/@37_llv