Регулярка позаду – Кубок попереду. Календар

Регулярний чемпіонат Волинської області з футзалу добіг свого логічного завершення, визначивши переможців у всіх лігах. Одні результати вийшли доволі прогнозованими, а інші ж навпаки – здивували! Разом із цим у двері вже стукають кубкові змагання, які цьогоріч розпочинаються одразу після останнього туру «регулярки». Тож підбиваємо підсумки та робимо свої ставки. Поїхали!

Ми щиро вдячні всім нашим партнерам за те, що є учасниками справжнього свята:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB (Василь 0634709630)

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю! (Дмитро Строкань)

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку. (Юрій Бардюк)

 Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3223#calendar

Медальна та плей-оф інтрига у Суперлізі трималася до останнього дня! Перед фінальним туром головними претендентами на нагороди були «ТТІ», «Хорів», «Любарт-2» та «Респект». Найбільше шансів на «золото» зберігали нововолинці, проте князі й хорівчани дуже щільно дихали їм у спину.

Так, «Любарту-2» довелося найважче. Тиждень тому вони зійшлися у битві з «Надією». Виснажені важким протистоянням з «Ураганом-2», яке відбулося на кілька годин раніше, чинні чемпіони поступилися підопічним Віктора Ревка, значно погіршивши свої позиції. Наостанок на них чекала зустріч із «Респектом», яку хлопцям також довелося відіграти в режимі ускладненого календаря. У підсумку – ще одна поразка та лише п’яте місце. Натомість «поважні» дебютну регулярку зобов’язані віднести до свого активу. Перший сезон й одразу ж завойована «бронза». Такі речі заслуговують на повагу!

А ось доля чемпіонства, як ми й прогнозували раніше, вирішилася у шахтарському місті. Нововолинці, які в залі місцевої ДЮСШ упродовж останніх місяців нікому не залишали шансів, завершили регулярний чемпіонат перемогою над «Динамо» перед тими ж домашніми трибунами. Лучани були вкрай вмотивовані, оскільки зберігали шанси на вихід у пост-сезон, але «вкрасти» у господарів «золото» все ж таки не змогли. Тепер «зв’язківцям» залишається підтвердити свій статус вже у стадії плей-оф, яка розпочнеться після 1/8 кубкових змагань. Варто відзначити, що надалі «ТТІ» втратить перевагу власного майданчика, але отримає нагоду довести усім скептикам, що їхні результати – це перш за все наслідок клопіткої роботи та хорошої гри!

Найближчий переслідувач чемпіонів МФК «Хорів» відстав від них всього на один заліковий пункт. В останньому матчі Паршиков та Ко мінімально здолали «Кураж» (2:1), проте ще до початку протистояння вони знали, що вище другої сходинки їм уже не застрибнути!  Разом із цим дещо несподівана розгромна перемога «Вокара» над «Надією» підняла ковельчан на четверте місце. Тим часом хорівчани зайдуть у пост-сезон із шостої позиції. Останні дві путівки здобули «Теремно хліб» та «ЛСТМ», а «Динамо» та «Кураж» вдруге поспіль продовжуватимуть свої виступи у втішному турнірі Cake Cup.

Усі пари плей-оф виглядатимуть таким чином:

  1. ТТІ – ЛСТМ
  2. Хорів – Теремно Хліб
  3. Респект – Надія
  4. Вокар – Любарт-2

Детально про кожен матч дев’ятого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3222

Доля чемпіонства у Вищій лізі вирішувалася в останній грі регулярного чемпіонату, що лише підтверджує наскільки цікавим, конкурентним та несподіваним є другий за силою дивізіон області!

Хто б міг подумати, що «золото» завоює минулорічний учасник Першої ліги ФК «Кум і Ко». Хлопці дуже вдало провели регулярку, програвши лише один матч, а головним ключем до загального тріумфу стали перемоги в очних протистояннях з прямими конкурентами!

Один із них – «Торпедо». Підопічні Анатолія Мищука зіграли з «кумами» в нічию, проте поступилися в інших принципових поєдинках. Як наслідок – відставання в один заліковий пункт та друге підсумкове місце у турнірній таблиці!

Третю сходинку обійняв «Вуд Еко Буд». Олицький колектив просто зобов’язаний «проставитися» перед «Кум і Ко» та «Торпедо» за здобуту «бронзу», оскільки саме їхні перемоги на фініші забезпечили підопічним Руслана Корпоша та Олега Шахраюка призову позицію!

Програвшими у битві за п’єдестал виявилися «Neris-Авангард» (4 місце та 16 очок), «Агромат» (5 місце та 14 очок) і «Топільно-Єдність (6 місце та 13 очок). А «Mojo-Енергопроф» та «Прип’ять» розділили сьоме та восьме місця, забезпечивши для себе останні путівки в плей-оф.

Усі пари виглядатимуть наступним чином:

  1. Кум і Ко – Прип’ять
  2. Торпедо – Mojo-Енергопроф
  3. Вуд Еко Буд – Топільно-Єдність
  4. Neris-Авангард – Агромат

Детально про кожен матч дев’ятого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3221

Регулярний чемпіонат у Першій лізі пройшов за тотальної домінації трьох команд, які програвали лише у поєдинках між собою! Ключовими тут стали нічиї з колективами із «клубу переслідувачів», які й забезпечили «Надії-2» підсумкове перше місце.

Чинні володарі абсолютного титулу поступилися на старті сезону «Камазу-Агро», але надалі виграли у кожному матчі. Це дозволило їм відірватися від «Акценту» та «Камазу-Агро» на два очки за один тур до фінішу і щоб зберегти свою позицію, потрібно було перемогти «Мар’янівку» Сергія Магери. Підопічні Віктора Ревка справилися зі своїм завданням на відмінно!

Своєю чергою перемоги «горілчаних» та «камазівців» на підсумковий розподіл місць вплинути не змогли. Тож вони розділили між собою другу та третю сходинки, однаково набравши по 22 залікових пункти. Також до пост-сезону проходять: «Мар’янівка», «Олімпія», «Духче Б», «Дім Фасадів» та «Мідас». «Фіміам» та «Олімп» продовжать виступи у Cake Cup.

Усі пари виглядатимуть наступним чином:

  1. Надія-2 – Мідас
  2. Акцент – Дім Фасадів
  3. Камаз-Агро – Духче Б
  4. Мар’янівка – Олімпія

Детально про кожен матч дев’ятого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3220

У Другій лізі переможець регулярного чемпіонату був відомий завчасно. Ним став млинівський «Атлетик». Підопічні Романа Зуха набрали потужний хід, програвши лише одного разу. Як наслідок – відрив у п’ять очок та впевнене «золото».

Натомість дуже сувора боротьба розгорнулася за «залишок» п’єдесталу! Найбільше сумбуру тут вніс «Крошу». Фіолетові, уже традиційно для себе, провалили старт сезону, проте активізувалися в його другій частині, «виносячи» усіх підряд. Нажаль для підопічних Руслана Дороша п’яти перемог поспіль не вистачило для того, аби потрапити на призове місце. У підсумку – 18 очок та четверта сходинка. На один заліковий пункт більше здобули FC «Traders» та «Olam-Keesef». За ними друга та третя позиції відповідно.

Минулорічні аутсайдери «Луцьктепло» та «Гранітбудексклюзив» в цьому році дісталися середини турнірної таблиці. А одразу під ними розмістилися «Арсенал ОТВ» та «Волинь-АТО», які вхопили останні путівки до стадії плей-оф. А ось «West side» знову гратиме у Cake Cup. Компанію їм складе «Любарт Ю-17».

Усі пари виглядатимуть наступним чином:

  1. Атлетик – Волинь-АТО
  2. Traders – Арсенал ОТВ
  3. Olam-Keesef – Гранітбудексклюзив
  4. Крошу – Луцьктепло

Детально про кожен матч дев’ятого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3219

Доля «золотих» нагород у Третій лізі вирішувалася у заочному протистоянні ветеранів з однойменної команди з Володимирівки та юнаків із «Пірванче». І хоча в очній битві молодші взяли гору над поважними суперниками, поразки «Стиру» та «Феніксу» вартували підопічним Романа Кметя та Ярослава Костюка першого місця у турнірній таблиці. Натомість «Ветеран», програвши юнакам, усі наступні матчі виграв, чим і забезпечив собі підсумковий тріумф!

Далі команди розмістилися доволі щільно один за одним. З відривом у три очки «бронзу» завоював вищезгаданий «Стир». Четверту та п’яту позиції посіли «БусМаркет» та чинний абсолюний чемпіон «Фенікс». Обидва колективи здобули по 13 очок та визначатимуть кращого уже через півтора тижня, коли розпочнеться плей-оф!

Нижче з відривом в один заліковий пункт між кожною сходинкою розмістилися: «Респект-2» (12 очок), «Hawest» (11 очок) та «Дежа». «Новатор» і «Юність» продовжать свої виступи у Cake Cup.

Усі пари виглядатимуть наступним чином:

  1. Ветеран – Дежа
  2. Пірванче – Hawest
  3. Стир – Респект-2
  4. БусМаркет – Фенікс

Детально про кожен матч дев’ятого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3218

Кілька тижнів тому ми дивувалися, що чинний абсолютний чемпіон Четвертої ліги «забуксував» аж на восьмому місці турнірної таблиці. Сімома днями раніше ми припускали, якщо усі зірки зійдуться – підопічні Віктора Ревка (з якими він і сам «ганяє» по полю) зможуть «застрибнути» на третю сходинку регулярки. І вони це зробили! Поразки головних конкурентів та власна технічна перемога над «Ярдом» забезпечили хорівчанам 14 очок. Стільки ж здобули хлопці з «Клевер сторс», але за додатковими показниками «бронзу» отримає саме «Надія-3»!

Угринівська «Волинь» та «Вілія», які власне й пропустили Ревка і Ко на п’єдестал, набрали по 13 залікових пунктів, розмістившись на п’ятому та шостому місцях відповідно. За ними – «Колос-2 Ветеран» та «Kadar-Міщани». Єдиним представником від дивізіону у «солодкому» турнірі стане «Луцьк-центр», оскільки «Ярд» достроково припинив свою участь у змаганнях.

Ну а хто ж став чемпіоном? Доля титулу вирішилася ще 15 січня, коли «Вишків» зміг обіграти «Вадрус». Надалі обидва колективи не допускали помилок та в підсумку заробили по 24 очки, проте завдяки перемозі в очній зустрічі, «золото» взяв саме «Вишків»!

Пари на стадії плей-оф виглядатимуть наступним чином:

  1. Вишків – Kadar-Міщани
  2. Вадрус – Колос-2 Ветеран
  3. Надія-3 – Вілія
  4. Клевер сторс – Волинь Угринів

Детально про кожен матч дев’ятого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3298

Найбільш домінуючий чемпіон в усій обласній першості знайшов своє місце саме у П’ятій лізі. Дев’ять перемог в дев’яти матчах, 27 очок, 64 забитих та 19 пропущених голів – усе це про АСК «Забороль». Фактично ніхто не зміг чинити гідний опір Петру Шелесту і Ко. Нам залишається лише привітати команду з-під Луцька та побажати їй успіхів на стадії плей-оф.

Слідом за ними розмістився ФК «Грифон». Хлопці з 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна хоча й забезпечили собі срібло завчасно, не втратили мотивації та не пустили до завітної вісімки амбіційний «Татрафан». «Гнучкі» відверто провалили регулярку і тепер спробують реабілітуватися в рамках кубкових змагань та втішного турніру Cake Cup. Компанію їм складе «Гірка Полонка», яка в цьому сезоні змогла здобути свої перші очки, проте все одно опинилася на самому дні турнірної таблиці.

А ось Кременець, здобувши 17 очок, став «бронзовим». Трішки відстав від них «Теремно Хліб-2». Пекарі, маючи 16 балів, розмістилися на четвертій сходинці. Їхнім суперником у плей-оф стане «Переможна варта», яка фінішувала п’ятою!

Усі пари виглядатимуть наступним чином:

  1. Забороль – Вуд Еко Буд-2
  2. Грифон – Покров
  3. Кременець – Мідас-2
  4. Теремно Хліб-2 – Переможна варта

Детально про кожен матч дев’ятого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

Шоста ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3204&league=3317

Новий дивізіон обласного чемпіонату потішив вболівальників інтригою. Команди боролися між собою до самого кінця, але золото дісталося лише одній. Першим регулярним чемпіоном Шостої ліги став «Гандикап». Представники Сільця та Журавників відірвалися від найближчого переслідувача на два очки. «Ім’я» переслідувача – ФК «Мильськ».

Загалом усі команди розмістилися дуже щільно: між третім та восьмим місцями різниця склала лише п’ять залікових пунктів. До слова, «бронзу» завоювала «Доросинівська громада». ФК «Дубнівська» хоча й здобула стільки ж балів, за іншими показниками опустилася нижче – на четверте місце.

Цікаво, що «Мотор» та «Рать» також здобули однакову кількість очок (по 13) та розмістилися на п’ятому і шостому місцях відповідно! А останні дві путівки у пост-сезон забрали «Ветеран» зі Струмівки та «Воротнів». Ці колективи набрали по 11 пунктів!

Усі пари плей-оф виглядатимуть таким чином:

  1. Гандикап – Воротнів
  2. Мильськ – Ветеран
  3. Доросинівська громада – Рать
  4. Дубнівська – Мотор

Детально про кожен матч дев’ятого туру читайте в оглядах наших делегатів. Зробити це просто: потрібно лише обрати конкретний дивізіон та натиснути на потрібну вам гру. Далі знайдете усю необхідну інформацію!

 

Нагадуємо, що в ці вихідні стартують кубкові змагання, яких у нас є аж п’ять: Кубок Волині, Кубок АМФВ, Кубок Прогресу, Кубок Мрії та новий Кубок Старту! Жеребкування відбулося 28 січня і подарувало нам чимало цікавих протистоянь, детально з якими ви зможете ознайомитися нижче.

Ми ж додамо, що турніри стартують зі стадії 1/8 фіналу. Команди грають на виліт по одному матчу. Пари в кожному наступному раунді, окрім фіналу, знову будуть визначатися жеребкуванням! Бажаємо усім успіху та до зустрічі в «Арені спорт»!

Футзал – це круто!

Детальніше прочитати про матч та переглянути статистику можна відкривши ссилку на конкретний матч: 

Кубок Волині - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3209#calendar

Кубок - АМФВ - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3208#calendar

Кубоу Прогресу - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3207#calendar

Кубов Мрії - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3206#calendar

КУбок Старту - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3236#calendar

 

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

 

Календар 5-6 лютого

5 лютого (субота) 

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

Юнацька Екстраліга України

09.00                 Любарт – Кардинал-Рівнестандарт-ДЮСШ №4

09.50                

1/8 Фіналу. Кубок Мрії

10.30                 Клевер Сторс – Покров

1/8 Фіналу. Кубок Прогресу

11.30                 Olam-Kesef Sport – Любарт Junior

1/8 Фіналу. Кубок АМФВ

12.30                ФК Топільно – Камаз-Агро

1/8 Фіналу. Кубок Волині

13.30                Надія – ФК Рятівник

14.30                Вокар-Ковель – Neris-Авангард

15.30                 ТТІ Нововолинськ – ЛСТМ

16.30                 Теремно Хліб – МФК Хорів

17.30                 Динамо – Торпедо

18.30                 Кураж – FC Respect

1/8 Фіналу. Кубок Прогресу

19.30                 Юність П – ФК Фенікс ДПЗ

20.30                 West Side – ФК Арсенал

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

10-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-11         Лаккі Тім – Боратин

10.40                 U-11         FC Respect-2 – Клуб Лева

11.20                 U-13         Костопіль – Смига

12.00                 U-13         ДФК Штурм – Костопіль-2

12.40                 U-11         Клуб Лева – ФК Гірка Полонка

13.20                 U-13         ДФК Штурм – Смига

14.00                U-13         Костопіль – Боратин

14.40                 U-13         Смига – Костопіль-2

15.20                 U-13         ДФК Штурм – Костопіль

16.00                 U-15         ДФК Штурм – Волинь Білі

16.40                 U-15         Волинь-3 – АФК Городище

17.20                 U-15         Цумань – Волинь Червоні

18.00                 U-15         Волинь-3 – ДФК Штурм

18.40                 U-15         Любарт – Рожище

19.20                 U-15         ФК Пірванче – АФК Городище

20.00                 U-15        

 

 

МАЙДАНЧИК №1

10-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-9           Клуб Лева – Олімпія14

10.40                 U-9           Амазонка-2 – ЖФК Легіон

11.20                 U-9           Мідас – Олімпія

12.00                 U-9          Клуб Лева – ЖФК Легіон

12.40                 U-11         ДЮСШ №2 Л – FC Respect-2

13.20                 U-9           Клуб Лева – Амазонка-2

14.00                U-7           Олімпія – Лаккі Тім

14.40                 U-11         FC Respect – ЖФК Легіон Л

15.20                 U-9           FC Respect – Амазонка

16.00                 U-15        

 

6 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

1/8 Фіналу. Кубок Прогресу

09.00                 ФК Дежа – FC Hawest

09.40                 Луцьктепло – Атлетік М

1/8 Фіналу. Кубок АМФВ

10.30                  Олімпія – Мідас

11.30                 МФК Гранітбудексклюзив – МФК Дім Фасадів

12.30                Kroshu Lutsk – Олімп

13.30                 Духче Б – Прип’ять

14.30                 Akcent – Надія-2

15.30                 Локомотив – ФК Мар’янівка

16.30                 ХФК Фіміам – ФК Кум і Ко

1/8 Фіналу. Кубок Волині

17.30                 ФК Любарт – Вуд Еко Буд

18.30                 MOJO – Агромат

1/8 Фіналу. Кубок Прогресу

19.30                 Володимирівка – Новатор

20.30                 BusMarket Group – FC Traders

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

1/8 Фіналу. Кубок Старту

09.00                 ФК Дубнівська – ФК Гірка Полонка

09.50                ФК Грифон – Мотор

10.40                 ФК Рать – ФК Воротнів

11.30                 ФК Несвіч – Доросинівська громада

12.20                Мідас-2 – Гандикап

13.10                 ФК Сенкевичівка – ФК Мильськ

14.00                 Переможна варта – ФК Ветеран

14.50                Вуд Еко Буд-2 – Tatrafan Flexeble

1/8 Фіналу. Кубок Прогресу

15.40                 ФК Стир – Волинь-АТО

1/8 Фіналу. Кубок Мрії

16.30                 Надія-3 – Vadrus

17.20                 АСК Забороль – Міщани Горохів

18.10                 Колос-2 Ветеран – ФК Вишків

19.00                 ФК Кременець – FC Respect-2

19.50                 ФК Пірванче – Теремно Хліб-2

20.30                 ФК Вілія К – Волинь У

 

 

МАЙДАНЧИК №1

10-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9          Лаккі Тім – Любарт Kids

10.40                 U-11         ДФК Штурм – Костопіль

11.20                 U-9           Іква – Мідас

12.00                 U-13         Іква – Любарт-2

12.40                 U-7           Іква – Любарт Kids

13.20                 U-13         Любарт – Іква

14.00                U-9           Іква – Острожець

14.40                 U-7           Амазонка – Іква

15.20                 U-11         Ківерці – ФК Костопіль

16.00                 U-13         Олімпія – Рівне

16.40                 U-11         Ківерці – ДАФ Легіон Р

17.20                 U-11         Атлетік Ц – ФК Костопіль

18.00                 U-13         FC Respect – Рівне

18.40                 U-11         Любарт-2 – Лаккі Тім

19.20                 U-15         Волинь Білі – Олика

20.00