ДФЛВ 2021/2022: все найцікавіше тільки починається. Календар.

Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022 у одинадцятому турі практично завершила Регулярний етап у U-11 та U-15 і розпочали вже баталії у лігах. В свою чергу U-7, U-9 та U-13 знаходяться на завершальній стадії і кожен матч гарантує нам видовищний футзал. Лідерські позиції зуміли зберегти «Любарт», «Олімпія», ДЮСШ №4 Рівне, ДЮСШ №2 Луцьк, ДЮСШ-Respect Маневичі та ДЮСШ №4 Луцьк, проте завершальні тури ще добряче можуть змінити ситуацію. Детальніше…

 

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2015-2016 р. н. і молодші

У наймолодшій віковій категорії 2015-2016 років народження допоки все доволі прозаїчно. «Любарт» Андрія Янчука не знає жалю до суперників і цього тижня постраждали дівчата з Маневич 8:1. Їхні земляки з Колок двічі були сильнішими за «Лаккі Тім» та Маневичанку, проте очкові здобутки дісталися саме молодшим опонентам.

Кращі гравці 11-го туру:

Ткаченко Андрій – ДФК Штурм

Кистенюк Богдан – ДФК Штурм

Павлюк Матвій – Любарт Kids

У 12-му турі в суботу нас очікує баталії старший наймолодших футзалістів із Млинова – «Іква» зіграє порти «Лаккі Тім» та «Олімпії». Обидва колективи гарантовано отримають по три бали, а тому суттєвих змін у таблиці не очікується. А от у неділю на свій батл завітають гравчині з Маневич. Підопічні Богдана Півовара мають чудову нагоду або відірватися від опонентів, або підпустити їх максимально близько. Першим нас очікує дівчаче дербі дівчат – Маневичі проти Луцька («Амазонка» Тетяни Павлік). У наступному матчі команда Олега Гаврилюка має хороший шанс наздогнати дівчат з ДЮСШ, а то і обійти їх у турнірній таблиці.

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2013-2014 р. н. і молодші

У гравців 2013-2014 років народження у 11-му турі було спекотно, особливо у вищех ешелонах. ФК «Сойне» Юрія Ремінського цього туру зібралося та двічі здобуло впевнені перемоги: 8:4 над ЖФК «Легіоном» та 5:1 над «Клубом Лева». Ще один поєдинок Вадима Мойсеєва також не зуміли перемогти – 2:4 сильнішими були поважні. У неділю ДЮСШ Маневичі Богдана Ковбасюка здобули дві розгромні перемоги: не вистояли гравці «Лаккі Тіму» 5:0 та «Любарта» 6:0. Вихованці Олександра Мосійчука з Острожця також розгромно виграли свій матч у ДФК «Штурму» 6:0. А от свій батл «Олімпіям» гравці Олександра Шинкарука програли: «Олімпія14» ФК «Спортінг» 3:1, «Олімпія» ФК «Спортінг» 4:0. Таким чином у турнірній таблиці «Олімпімпії» йдуть із солідним відривом від конкурентів, а у переслідувачах числяться ФК «Спортінг» Карпилівка, ДЮСШ Маневичі та «Мідас».

Кращі гравці 11-го туру:

Березнюк Дорофій - FC Respect

Єфімчук Микола -  ФК Сойне

Биковський Михайло – ФК Сойне

Бусел Макар – Маневичі

Германюк Артем – Маневичі

Томчук Роман – Острожець

Березюк Гордій – Олімпія14

Кеско Тимофій – Олімпія

У дванадцятому турі, а особливо у суботу, нас очікує день Млинова – «Іква» Сергія Вишневського проведе аж чотири матчі. Млинівчани почергово подарують спочатку футзальні баталії на майданчику, а згодом і три очки «Любарту», двом «Амазонкам» та «Респекту». Ці матчі суботи спробує розбавити ЖФК «Легіон» проти «Спортінгу» з Карпилівки, котрого потроху настигають конкуренти. У неділю в гості завітає один з лідерів U-9 ДЮСШ Маневичі. Гравці Богдана Ковбасюка мають лише одну поразку, а тому перемоги у матчах проти «Клубу Лева», «Респекту», а особливо проти «Олімпії» максимально наблизить маневичан до лідерів, а то і дасть шанс їх випередити. Завершать ігровий день два клуби, що прагнуть наздогнати лідерів – «Мідас» та «Олам-Кесеф Спорт» з Острожця.

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2011-2012 р. н. і молодші

Цікавими та непередбачуваними результатами нас потішила вікова категорія 2011-2012 років народження. У групі «А» «Зоря» спочатку несподівано поступилася «Амазонкам» 0:1, а у наступному ж матчі зуміла нанести першу поразку безальтернативному лідеру до цього моменту ДЮСШ №2 з Луцька. Незважаючи на те, що ще не всі поєдинки зіграні представників у Вищу лігу ми вже знаємо – це ДЮСШ №2 Луцьк, «Зоря» та ДЮСШ Маневичі, залишилося лише визначити як вони фінішують на груповому етапі. Та і склад інших ліг у нас практично відомий: ДЮСШ Костопіль, ДФК «Штурм» Колки, ДЮСШ Млинів та «Клуб Лева» спробують свої сили у Першій лізі. Відповідно у Другій лізі боротьбу продовжать «Амазонка», ФК «Гірка Полонка» та другий «Респект».

У групі «В» були зіграні усі поєдинки і команди фінішували без особливих несподіванок. «Олімпія» впевнено розгромила млинівську «Ікву» 9:1 та з максимальними показниками очолює групу «В». ДЮСШ Рожише та «Любарт» почергово здобули перемоги над другою «зорею» 4:1 та 9:1 відповідно і тепер рожищани будуть виступати У Вищій лізі, а Любарт із «Зорею-2» виступатимуть у Другій лізі. У битві за Першу лігу сильнішими виявилися гравці Сергія Вишневського з «Ікви», котрі і перемогли футзалістів з Прилісного 2:1, а вихованці Юрія Ремінського битимуться за Другу лігу. Таким чином, до Вишки також пройшли «Респект» та ДЮСШ Рожище, у Першу лігу ЖФК «Легіон» та Маневичанка.

У групі «С» ДЮСШ Ківерці впевнено перемогли «Атлетік» з Цумані 7:2, а «Боратин» отримав три бали за матч із другим «Любартом». У битві лідерів групи ДЮСШ №4 Луцьк та ФК «Спортінг» Карпилівка вдача була на боці лучан 7:5. Результати 11-го туру добряче закрутили ситуацію у групі: ДЮСШ №4 Луцьк зі стовідсотковим результатом очолили групу; а 2-3-4 позицію окупували ФК «Костопіль» Юрія Тріля, ДЮСШ Ківерці Дмитра Гаврука та ФК «Спортінг» Олександра Шинкарука. Останній результат гравців з Карпилівки ледь не коштував їм Вищої ліги – три колективи одразу набрали по 20 очок, а за додатковими показниками «Спортиінг» виявився четвертим. Проте до Вишки проходять саме ці чотири колективи. До Першої ліги з групи «С» пройшли «Мідас», «Боратин» та «Атлетік « Цумань, до Другої потрапили «Лаккі Тім», ДАФ «Легіон» Рівне та «Любарт-2».

Кращі гравці 11-го туру:

Круковець Дмитро – Олімпія

Тимощук Денис – Іква

Бобир Роман – Ківерці

Басун  Ярослава – Амазонка

Ембінгер Захар – Рожище

Калюш Максим – Зоря

Господарик Вадим – Любарт-2

Бойчук Богдан – Любарт

Стаднік Євген – ДЮСШ№4 Л

У 12-му турі нас очікує і закінчення розв’язки у групі «А», і старт баталій на призові місця у трьох лігах. На груповому етапі нас очікує цікаве протистояння ДЮСШ Маневичі проти «Зорі», своєрідна репетиція перед матчами за медалі. Гравці Ігоря Мазурця перебувають у чудовій формі, що демонструє перемога над ДЮСШ №2 у минулому турі, а в разі перемоги саме вони будуть на вершині турнірної таблиці Групового етапу. На гравців Богдана Ковбасюка очікує ще поєдинок проти земляків із ДФК «Штурм» Колки, а це дербі невідомо чим закінчиться. В свою чергу вихованці Олександра Сачковського мають ще гру проти ДЮСШ Млинова і в разі усіпуху можуть завершити груповий етап на четвертій сходинці таблиці. Хоча і гравці Леоніда Шуха можуть суттєво перетрустити турнірне становище матчами проти того ж таки «Штурму», «Гіркої Полонки» та другого «Респекту». Цікаво, але млинівчани можуть фінішувати в діапазоні 7-4 місце, але в будь-якому разі гратимуть у Першій лізі другу частину змагань.

Баталії із новою силою розпочне еліта вікової категорії 2011-2012 років народження. У Вищій лізі нас очікує гаряче дербі ДЮСШ – Ківерці проти Рожищ. «Олімпія» на груповому етапі була сильнішою за «Респект» 3:1, що цього туру запропонують учасники Чемпіонату України під керівництвом Олександра Миронюка? «Зоря» минулого туру зуміла здобути вікторію 2:0 над ДЮСШ №2 Луцьк, а як цього туру гравці Дмитра Семченка будуть давати відсіч рівненчанам? Також ще в пам’яті гаряче протистояння минулого туру між ДЮСШ №4 Луцьк та ФК «Спортінг» 7:5. Мабуть Шинкаруки та Тарасюки готують якийсь сюрприз опоненту у матчі-відповіді, адже обидва колективи демонструють чудову фізичну форму. А хто покаже кращий футзал?

У Першій лізі ЖФК «Легіон» спробує дати бій «Боратину» Олександра Леончука, а одноклубники по дорослому футзалі із другого «Мідаса» зустрінуться у ролі опонентів на чолі ДФК «Штурму» та «Юніор Мідас».

У Другій лізі «Амазонка» Тетяни Павлік розпочне свій шлях до медалей матчем із «Лаккі Тім», а друга «Зоря» проведе свій подвійний батл проти двох «Любартів» Євгена Заїченка. Причому в останньому турі рівненчани отримали від перших молодих «князів» 1:9.

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2009-2010 р. н. і молодші

У 11-му турі гравці 2009-2010 років народження добряче змінили турнірну таблицю, проте лідерська трійка не змінилася, поки що. ДЮСШ Маневичі Володимира Котловця цього туру були налаштовані рішуче та здобули три впевнені перемоги 3:1 над «Боратином», 4:2 над «Іквою» та 3:2 над «Маневичанкою» і вистрибнули на шосту сходинку турнірної таблиці. Дівчата Надії Шпак у драматичному поєдинку поступилися млинівській «Ікві» 5:6 та опустилися у другу частину турнірної таблиці. Гравці Сергія Вишневського цього дня зуміли зуміли зібрати весь різносторонній здобуток: перемогу 6:5 над дівчатами і поразку 2:4 від Хлопців з Маневич, та розписали нічию 1:1 з ДЮСШ №4 Луцьк. У луцькій битві «Респект» - «Мідас» зафіквоана перемога блакитних 7:2, сильнішими виявилися гравці із нижньої частини турнірної таблиці.

Кращі гравці 11-го туру:

Старушкевич Максим – Іква

Назарук Назар – Маневичі

Назарук Роман – Маневичі

Балас Гліб – Іква

Чижук Артем – ДЮСШ №4

Гордієнко   Сергій – FC Respect

Каращук Назар – Маневичі

У 12-му турі в U-13 однозначно буде гаряче. Допоки ДЮСШ №4 Рівне відновлюється після туру в Івано-Франківську, «Єврошпон» Смига підкорюватиме інші турніри, інші команди гаруватимуть не на жарт. ДФК «Штурм» з Колок пройде іспит на витривалість «Боратином», «Олімпією» та «Респектом» де і стане зрозуміло на що варті колківчани у цьому сезоні. Далі в бій підключаться лідери Чемпіонату України – «Любарти» Олександра Лисенка. Другий зіграє проти «Олімпії» та ДЮСШ №4 Луцьк, а перший зійдеться із «Мідасом» та гравцями Дмитра Трефіловського з того ж таки ДЮСШ №4. У неділю у лідери спробує вирватися ДЮСШ Костопіль Ігоря Удодіка. Його браві козаки зіграють проти «Мідаса» та «Любарта» - ось де буде справжній бій групового етапу. Друга команда Костополя поміряється силами проти «Респекта» і двох «Любартів». А завершать ігровий тур вихованці двох Олександрів Лисенка та Миронюка. Незалежно від того хто переможе, турнірна таблиця однозначно змінить свій звичний вигляд, проте матчі нас очікують із вогником.

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2021-2022 років

2007-2008 р. н. і молодші

Свої вирішальні матчі провели і гравці 2007-2008 років народження. У групі «А» ДЮСШ Рожище Василя Присяжнюка мінімально перемогло «Мідас» 2:1, а ДЮСШ №4 Луцьк розгромив 4:0 «Респект». У битві за лідерство перемогу святкували вихованці Олександра Лисенка – «Любарт» - «Волинь08 Червоні» - 4:3. Тепер «Любарт», ДЮСШ №4 Луцьк, «Волинь08 Верчоні», «Вуд Еко Буд» Цумань та ДЮСШ Рожище продовжать свої виступи у Вищій лізі. «Респект», «Іква», «Мідас» та ФК «Сойне» будуть підкорювати Першу лігу.

У групі «В», на жаль, не зуміли прибути на останній груповий матч АФК «Городище» Андрія Смаля, технічна поразка їх відкинула на п’яту сходинку турнірної таблиці. Паралельно «Вуд Еко Буд» Олика не справилася із завданням взяти максимум очок: 1:5 поразка від «Волинь08-3» та бойова нічия 4:4 із ФК «Пірванче». ДЮСШ-Respect Маневичі, «Волинь08 Білі» та «Волинь08-3» гарантували собі участь у Вищій лізі. ДЮСШ Ківерці, ДФК «Штурм» Колки та «Вуд Еко Буд» Олика 100% продовжать участь у Першій лізі, як і ЖФК «Легіон», хоча в теорії дівчата можуть взяти 12 балів. Одкан це дуже малоймовірно, адже до цього туру у них цілий нуль. Під питанням лишилися два колективи: ФК «Пірванче» котрий вже всі свої матчі зіграв і буде уважно спостерігати за матчем ЖФК «Легіон» - АФК «Городище» де і стане зрозуміло, чи сильне бажання у вихованців Андрія Смаля брати участь у Вищій лізі. Достатньо буде навіть нічиєї.

В свою чергу команди, котрі вже давно фінішували вже у 11-му турі зіграли матчі Першої ліги. Так млинівська «Іква» розписала бойову нічию із ДЮСШ Ківерцями та зуміла вибороти перемогу 4:2 у ФК «Сойне». Гравці з Прилісно і у другому матчі дня поступилися – на цей раз 2:5 сильнішими були гравці «Респекта». І тепер футзалісти з Млинова очолюють турнірну таблицю, як мінімум на тиждень.

Кращі гравці 11-го туру:

Ющук Дмитро – Ківерці

Шевчук Назар – Іква

Квятковський Данило – Іква

Давидюк Олександр – FC Respect

Присяжнюк Артем – Рожище

Чорний Ілля – ДЮСШ №4

Бондар Вадим – Волинь-3

Дмитрук Артем – Олика

Кметь Денис – Пірванче

Камець Владислав – Любарт

Допоки представники групи «А» вже ведуть боротьбу за медалі, команди групи «В» будуть завершувати груповий етап. Провівши усі свої пропущені матчі у Чемпіонаті України серед жінок до «дитячого» футзалу повертається жіночий футзальний клуб «Легіон». Дівчата Дмитра Голоскокова у суботу зустрінуться із «Штурмом» та ДЮСШ Ківерці, а в неділю із «Вуд Еко Буд» Олика та АФК «Городище». Після цих матчі можна буде із впевненістю сказати де гратиме ФК «Пірванче» у Вишці чи у Першій лізі?

ФК «Волинь» настільки поспішає перейти вже на зелений газон, що форсує свою участь у футзальних баталіях максимально. Отож, у суботу «Волинь08 Червоні» зіграють проти міцного «Любарта» (3:4 на груповому етапі) та колегах з «Волинь08-3». Також з гравцями Олександра Лисенка проведе свій поєдинок і «Волинь08 Білі». У неділю ДЮСШ №4 Луцьк зіграє проти ДЮСШ №4 Луцьк, «Волинь08 Білі» проти Колег з «Волинь08-3». І завершить ігровий батл футзал-футбол протистояння «Любарта» проти третьої команди ФК «Волинь08». Підопічним Володимира Фігеля доведеться не просто, треба перемагати і своїх, і чужих.

У Першій лізі марку футзальної команди Луцька відстоюватиме «Респект» матчами проти ДФК «Штурму» та «Мідаса», де є чудовий шанс вийти в одноосібні лідери турнірної таблиці.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=3203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

19 лютого (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-15        ЖФК Легіон – ДФК Штурм

10.40                 U-13         ДФК Штурм – Боратин

11.20                 U-15        ЖФК Легіон – Ківерці

12.40                U-15         FC Respect – Штурм

МАЙДАНЧИК №1

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-9           Іква – Любарт Kids

10.40                 U-7           Лаккі Тім – Іква

11.20                 U-9           Іква – Амазонка

12.00                 U-7           Іква – Олімпія

12.40                 U-13         ДФК Штурм – Олімпія

13.20                 U-9           Іква – Амазонка-2

14.00                U-13         ДФК Штурм – FC Respect

14.40                 U-13         Олімпія – Любарт-2

15.20                 U-13         Любарт – Мідас

16.00                 U-13         ДЮСШ №4 – Любарт-2

16.40                 U-15         Волинь Червоні – Любарт

17.20                 U-13         Любарт – ДЮСШ №4

18.00                 U-15         Волинь Червоні – Волинь-3

18.40                 U-15         Волинь Білі – Любарт

19.20                 U-15         FC Respect – Мідас

20.00                 

МАЙДАНЧИК №2

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині 2021/2022

10.00                 U-11         Амазонка – Лаккі Тім

10.40                 U-11         Ківерці – Рожище

11.20                 U-11         ЖФК Легіон – Боратин

12.00                 U-9           ЖФК Легіон – ФК Спортінг

12.40                 U-9           Іква – FC Respect

13.20                 U-11         Олімпія – FC Respect

14.00                U-11         

20 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-9           Маневичі – Клуб Лева

10.40                 U-11         Зоря – Маневичі

11.20                 U-9           Олімпія – Маневичі

12.00                 U-11         Маневичі – ДФК Штурм

12.40                 U-9           FC Respect – Маневичі

13.20                 U-11         ДФК Штурм – Млинів

14.00                U-7          Маневичанка – Амазонка

14.40                 U-11         Млинів – ФК Гірка Полонка

15.20                 U-11         ДФК Штурм – Мідас

16.00                 U-11         FC Respect-2 – Млинів

16.40                 U-7           Лаккі Тім – Маневичанка

17.20                 U-11         ФК Спортінг – ДЮСШ №4 Луцьк

18.00                 U-15         Любарт – Волинь-3

18.40                 U-9           Острожець – Мідас

19.20                 U-15         Волинь Білі – Волинь-3

20.00                 U-15         

МАЙДАНЧИК №2

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

10.00                 U-13         FC Respect – Костопіль-2

10.40                 U-13         Мідас – Костопіль

11.20                 U-11         Зоря-2 – Любарт-2

12.00                 U-11         Зоря – ДЮСШ №2

12.40                 U-11         Зоря-2 – Любарт

13.20                 U-13         Любарт-2 – Костопіль-2

14.00                U-13         Любарт – Костопіль

14.40                 U-15         Олика – ЖФК Легіон

15.20                 U-13         Костопіль-2 – Любарт

16.00                 U-15         ДЮСШ №4 Л – АФК Городище

16.40                 U-13         Любарт-2 – FC Respect

17.20                 U-15         ЖФК Легіон – АФК Городище

18.00                 U-9