Протокол засідання КДК 2021/2022 №11

Протокол засідання КДК 2021/2022 №11

Асоціації Футзалу Волині

Час засідання: 15 лютого 2022 року. 19-30.

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

 

1. Розглядали: епізод, що трапився 12 лютого після 1-ого матчу ¼ за звання абсолютного чемпіона в Супер лізі, між командами Теремно Хліб та МФК Хорів. Розглянувши відео та протокол матчу.

Вирішили: до гравця команди МФК Хорів, Паршикова Андрія, який після матчу використав нецензурну лексику у адрес арбітру, згідно дисциплінарних правил застосувати п.3а -грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача. Дискваліфікувати гравця команди МФК Хорів, Паршикова Андрія терміном на 3 (три) матчі під егідою АМФВ і сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 300 грн.                                                                                       

2. Розглядали: епізод, що трапився 13 лютого під час 1-ого матчу ¼ за звання абсолютного чемпіона в Першій лізі, між командами Олімпія (Княгинінок) та ФК Мар’янівка. Представник команди ФК Мар’янівка, Магера Сергій неодноразово звертався до арбітрів матчу з проханням, щоб арбітр попереднього матчу, Літвінчук Леонід з яким він є у конфронтації, залишив розташування судійського столика. Після не задовільнення арбітрами даного прохання, на 4-ій хвилині матчу представник команди ФК Мар’янівка забрав свою команду з майданчика. Розглянувши відео, протокол матчу та додатковий рапорт арбітра.

Вирішили: згідно дисциплінарних правил застосувати п.10.3.- за відмову продовжити матч, або самовільний вихід з поля - ГОВ 500 грн, технічна поразка (0:5). Команді ФК Мар’янівка у даному матчі зарахувати технічну поразку (0:5) та зобов’язати сплатити обов’язковий грошовий внесок у розмірі 500 грн.

 

Голова  КДК                                                                                     Терещук О.

Заступник КДК                                                                               Мартин О.

Секретар КДК                                                                                 Брагінець М.

Член КДК                                                                                        Маціюк М.

15.02.2022