Кубок Волинської газети 2020 - ФК Любарт продовжив гегемонію

Кубок Волинської газети 2020 - вдурге поспіль підкорив луцький флагман ФК Любарт. Два дні запеклих баталій видалися різними і для фаворитів, і для "темних конячок".

 Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

 - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=201#calendar

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=214#calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

 

Новий формат вніс зміни у турнір, але від того він став ще кращим. Цьогоріч призові місця розподілилися наступним чином:

Перша ліга:

Учесник - МФК РадиМо

Бронзовий призер - FC Respect-2

Срібний призер - ХФК Фімаім

Чемпіон - Мідас

 

Вища ліга:

Учасник - FC Resect

Бронзовий призер - КІВС-Енергія Львів

Сріний призер - Динамо

Чемпіон - ФК Любарт

 

Кращий Бомбардир Кубку Волинської газети 2020 - 

Кращий Голкіпер Кубку Волинської газети 2020 - 

Кращий Гравець Кубку Волинської газети 2020 -  

MVP Кубку Волинської газети 2020 - 

Короткі описи:

Кубок Волинської газети. 1 ліга.

Фіміам – Теремно Хліб  3:3 (2:1)

У стартовому поєдинку групи «G» Першої ліги фаворит «Теремно Хліб» наштовхнувся на гідного суперника і поки «пекарі» розкачувалися «Фіміам» вже в дебюті відкрив рахунок, відзначився головний бомбардир «синіх» Олександр Потурай. Номінальні гості одразу включилися і в середині тайму невгамовний Дмитро Бурковський забиває гол у відповідь. Та наприкінці першої половини «Фіміам» знову виходить вперед – Андрій Вашкевич відібрав м’яч у суперника, пройшов кілька метрів і гарматним пострілом відправив кулю у дальню «дев’ятку». Одразу по перерві «теремнівці» знову відновили паритет завдяки голу Олега Василюка і притисли суперника до воріт, але гол влетів саме в їх ворота – майстерне закидання Володимира Лимара на хід Олександру Потураю і той не зближуючись з голкіпером в дотик відправляє м’яч у сітку. До завершення зустрічі залишалося небагато часу, «Теремно Хліб» був змушений йти ва-банк і випускати п’ятого польового гравця. «Фіміам» захищався організовано і тричі мав стовідсоткові нагоди збільшити свою перевагу, але м’яч якимось дивом не йшов у ворота, а от «пекарі» свій шанс не змарнували і на останній хвилині матчу Максим Ядловський зумів таки переграти Володимира Лимара. Бойова нічия, що залишає обом колективам непогані шанси на вихід до півфіналу.

Мідас – МФК Радимо  3:9 (2:4)

У дебютній зустрічі групи «Н» «заруби» не вийшло. Гравці «РадиМо» одразу зі стартовим свистком притисли суперника до власних воріт і досить швидко повели у рахунку завдяки голу Івана Бандури. Ближче до середини тайму «Мідас» заграв трохи впевненіше, але гру все ж таки вели «молочники» і до перерви збільшили свою перевагу в рахунку до 4:2. Після відпочинку історія повторилася, номінальні гості увімкнули повні оберти і протягом кількох хвилин тричі розписалися у воротах «фіолетових». До завершення поєдинку команди демонстрували відкритий футзал і фінальний свисток зупинив їх за рахунку 9:3 на користь «РадиМо». «Молочники» завдяки цій перемозі вже однією ногою у півфіналі, а гравцям «Мідаса» доведеться будь що перемагати у наступному матчі «Респект-2».

Кубок Волинської газети. Вища ліга.

ІнБев – КІВС-Енергія  1:3 (1:2)

Завдання «Енергії» на цей матч було складнішим, ніж в її суперника, оскільки вона вже поступилася «Любарту» у першому турі в групі «Е» і для потрапляння до півфіналу команді будь що потрібна була лише перемога.  Тому номінальні гості розпочали поєдинок активніше, ніж титулований «ІнБев», який грав надто академічно, очікуючи на помилку суперника. Та львів’яни діяли в захисті уважно, встигаючи вчасно повертатися до власних воріт. В середині першого тайму наполегливість «Енергії» знайшла своє втілення на табло, відзначився Ярослав Квасній, а перед самою перервою команди обмінялися голами. В другому таймі «ІнБев» діяв жвавіше, але дістатися до воріт суперника, який організовано захищався ніяк не виходило, до того ж Андрій Саламаха зумів збільшити перевагу «енергетиків» до 3:1. Час, що залишався до завершення поєдинку житомиряни провели використовуючи голкіпера попереду, втім так і не змогли схилити шальки терезів на свою користь, тож у заключному матчі групи «ІнБев» мусить обов’язково перемагати «Любарт».

Респект – КроШу 10:4 (3:2)

«Респект» почав дуже жваво повністю домінуючи на майданчику і вже до середини першого тайму досяг, здавалося, комфортної переваги у рахунку 3:1. Мабуть, «блакитні» вважали справу зробленою і трохи розслабилися, чим одразу скористалися гравці «КроШу» забивши гол «у роздягальню». А на початку другої половини на номінальних господарів чекав «холодний душ» у вигляді двох швидких голів у виконанні Костянтина Вознюка та Вікентія Голіщева і «блакитні» несподівано опинилися у ролі наздоганяючих. «Респект» знову увімкнув максимальні оберти і гості не встояли. Голи посипалися один за одним і до завершення поєдинку господарі встигли 7 разів відправити м’яча у ворота суперників. Впевнена перемога «Респекта», яка виводить їх до  півфіналу.

Любарт – ІнБев 2:2 (1:1)

«ІнБеву» у цьому поєдинку вкрай необхідна була перемога хоча б в 2 голи, а «Любарт» влаштовувала нічия або навіть мінімальна поразка. Цей розклад і обумовив перебіг подій на майданчику – житомиряни багато атакували, а лучани захищалися і відповідали швидкими контратаками. Під час однієї з них захисники гостей сфолили у карному майданчику і юний Богдан Федорук чітко реалізував удар з 6-метрової позначки. В середині першого тайму Олександр Розпотнюк рахунок зрівняв. Найцікавіші події почали розгортатися під завісу поєдинку, житомиряни додали ще обертів і за чотири хвилини до завершення зустрічі Влад Черлицький зумів скористатися моментом і проштовхнув м’яч у сітку «Любарта». Та інтрига протрималася недовго, гравці «ІнБева» прагнучи розвинути успіх побігли вперед усією командою, залишивши за спинами Максима Матвійчука, який отримав точну передачу і впевнено переграв голкіпера. Матч завершився у нічию 2:2, яка виводить «Любарт» до півфіналу, а багаторічний володар Кубку «Волинської газети» «ІнБев» залишає за бортом турніру.

Динамо – Респект 5:2 (4:1)

Обидва колективи вже забронювали путівки до півфіналу і в особистій зустрічі мали з’ясувати лише розташування місць у своїй групі. Динамівці у поєдинку з «Респектом» черговий раз підтвердили свій суперліговий статус. Номінальні гості активно рухались, розігрували багатоходові комбінації, але особливої загрози біля воріт Дмитра Роюка створити їм ніяк не вдавалося. Натомість «Динамо» реалізувало практично всі свої моменти у першому таймі, особливо розігрався Богдан Понагайба, якому вистачило п’яти хвилин, щоб оформити хет-трик. Таким чином, вже до перерви господарі практично вирішили долю зустрічі, забезпечивши собі комфортну перевагу 4:1. Після відпочинку «Респект» поступово збавляв темп, втративши надію переламати хід матчу, динамівці не надто хотіли збільшити рахунок, тому наприкінці поєдинку команди обмінялися голами і розійшлися готуватися до завтрашніх півфінальних баталій.

Кубок Волинської газети. Вища ліга. Півфінали.

Динамо – КІВС-Енергія 2:0 (1:0)

«Динамо» розпочало зустріч у традиційному для себе стилі – перш за все надійність у захисті. До того ж вже на 4-й хвилині отримав травму і не зміг продовжити гру голкіпер господарів Дмитро Роюк. Місце у воротах зайняв польовий гравець Вадим Курій і партнери робили все можливе, щоб суперник не мав змоги завдавати ударів навіть з середньої дистанції. «Енергія» ж не надто квапилася дотиснути опонента, що опинився у скрутній ситуації, а подовгу «возила» м’яч в центральній зоні без особливих загострень, вочевидь вичікуючи, що врешті решт суперник втомиться і почне помилятися. Та час минав, а захист динамівців тримався. Мало того, в одній з контратак Микола Казмірук влучним пострілом вивів господарів вперед. По перерві характер гри не змінився, як не намагалися «енергетики» вивести когось на ударну позицію, гравці «Динамо» уважно «тримали периметр» не дозволяючи суперникам наближатися з м’ячем на відстань вдалого пострілу. А незадовго до завершення поєдинку лучанам вдалася ще одна контратака, яку чітко завершив Володимир Журибіда, поставивши крапку у матчі. «Динамо» крокує до фіналу, а «Енергія» змушена вдовольнитися лише матчем за третє місце.

Любарт – Респект 4:1 (3:0)

«Респект» вирішив зіграти з «Любартом» у відкритий футзал, активно і великими силами атакуючи. За що і був миттєво покараний, вже на 4-й хвилині «княжа команда» була попереду 3:0, практично вирішивши долю протистояння. Рахунок відкрив Олег Фенюк, а потім дублем протягом хвилини відзначився Володимир Баденчук. «Блакитні» відійшли від такого нокдауну ближче до завершення першого тайму і почали обстрілювати ворота суперника з середньої і далекої відстані. Ці удари виходили доволі небезпечними, але Василь Семенюк діяв у рамці бездоганно, здійснивши кілька ефектних сейвів. По перерві «Любарт» не надто прагнув збільшити перевагу, економлячи сили на фінал, а гравцям «Респекта» ніяк не вдавалося наблизитися впритул, тому вони продовжили «бомбардування» з далекої відстані. Наприкінці зустрічі команди обмінялися голами. На м’яч Романа Кузьмича «блакитні» відповіли голом престижу у виконанні Євгена Малоголовця. Отож «Любарт» у фіналі зустрінеться з «Динамо», а «Респект» спробує зачепитися за бронзові нагороди у протистоянні з «Енергією».

Кубок Волинської газети. 1 ліга. Матч за 3-є місце.

МФК Радимо – Респект-2  2:4 (2:2)

Оскільки «Теремно Хліб» відмовився продовжувати боротьбу у турнірі, їх місце зайняв колектив «Респект-2», розпочавши, на жаль лише з матчу за третє місце. Здавалося, потужне «РадиМо» без особливих проблем вирішить долю зустрічі на свою користь, оскільки вже на 1-й хвилині Артур Яручик здійснивши сольний прохід відкрив рахунок у матчі. Та поступово гравцям «Респекта-2» під вмілим диригуванням Андрія Шевчука вдалося вирівняти гру і не підпускати «молочників» близько до своїх воріт, а згодом зрівняти і рахунок. Під завісу першого тайму команди обмінялися голами і розійшлися перепочити. Як не намагалися гравці «РадиМо» по перерві прорватися до воріт Олександра Сержанта, забити ніяк не виходило, а за дві хвилини до завершення зустрічі прогримів грім – Ярослав Поляк продерся до воріт «молочників» і з гострого кута відправив м’яч у сітку. «РадиМо» кинулося рятувати гру і наразилося на ще один гол у власні ворота. Таким чином, комплект бронзових нагород 1 ліги Кубку «Волинської газети»-2020 приміряють гравці команди «Респект-2».

Кубок Волинської газети. Вища ліга. Матч за 3-є місце.

КІВС-Енергія – Респект 2:2 (0:1) по пен. 5:4

Обидва колективи розпочали зустріч у високому темпі і, якщо «Енергія» воліла чим довше володіти м’ячем, прагнучи розіграти комбінацію «до вірного», то «Респект» намагався максимально загострювати гру і при першій ліпшій нагоді пробивати по воротам суперника. Тактика «блакитних» виявилися ефективнішою і вже в дебюті поєдинку Богдан Мізюк відкрив рахунок. Хоча суперники не надто закривалися і гострих моментів поблизу обох воріт не бракувало, відпочивати команди пішли за мінімальної переваги «Респекта». По перерві «енергетикам» вдалося нарешті підібрати ключі до захисту номінальних гостей і забити двічі протягом хвилини. Та вели в рахунку вони недовго – Ярослав Квасній залишив майданчик за друге попередження і «блакитні» реалізували чисельну перевагу. В завершальній стадії матчу «Респект» вирішив ризикнути, долучивши до атакувальних дій і голкіпера, але основний час так і завершився внічию. А у серії 6-метрових ударів «Енергія» виявилася влучнішою і таким чином здобула комплект бронзових нагород Вищої ліги Кубку «Волинської газети»-2020.

Кубок Волинської газети. 1 ліга. Фінал.

Фіміам – Мідас  2:3 (1:2)

Команди, не зважаючи на високий статус зустрічі, розпочали гру у високому темпі, більше воліючи вразити ворота суперника, ніж зберегти в недоторканності власні. І в дебюті Фортуна посміхнулася гравцям «Мідаса» - Віталій Пшонік зумів переграти Володимира Лимара і відкрити рахунок. Далі на майданчику точилася безкомпромісна боротьба і до перерви команди встигли обмінятися забитими голами. Після відпочинку атаки «Фіміама» ставали все більш наполегливими, а «Мідас» почав все більше закриватися і «сушити гру». За 3 хвилини до завершення поєдинку захист «Фіміама» припустився прикрої помилки і Антон Березовський збільшив перевагу «фіолетових». За час, що залишався до завершення зустрічі господарі встигли відіграти лише 1 гол. Зрештою, виграв той, хто менше помилявся і таким чином, «Мідас» стає чемпіоном Першої ліги Кубку «Волинської газети»-2020.

Кубок Волинської газети. Вища ліга. Фінал.

Динамо – Любарт  0:3 (0:1)

Суперники розпочали поєдинок з обережністю, що й не дивно, все ж таки фінал. «Любарт» більше володів м’ячем, але грав не ризикуючи, намагаючись не «обрізатись» і не дати динамівцям шансу провести разючу контратаку. Втім, навіть за такої гри «без воріт» голкіперам не доводилося нудьгувати, оскільки в обох колективів є майстри дальніх потужних ударів, але і Дмитро Роюк, і Василь Семенюк діяли бездоганно, здійснивши по кілька ефектних сейвів. Наприкінці першої половини «княжій команді» вдалося таки вивести на удар з лінії карного майданчика Романа Кузьмича і він потужно вистрілив у нижній кут. По перерві «Динамо» змушене було йти вперед більшими силами і господарі мали кілька чудових нагод відігратися, та Василь Семенюк «увімкнув режим Бога» і парирував здавалося б «мертві м’ячі». Натомість гравці «Любарта», отримавши нарешті простір для швидких атак скористалися своїми шансами і в середині другого тайму Олександр Шитов та Микола Жук збільшили перевагу своєї команди до 3:0. Гру було зроблено і спроби динамівців зіграти у 5 польових ні до чого не призвели. Отож, Кубок «Волинської газети»-2020 здобуває «Любарт» і зміцнює свій статус флагмана волинського футзалу.

Результати:

ХІІ Кубок «Волинської газети» 2020

Група «А»

М

Команда

 

 

 

В

Н

П

М’ячі

О

1

ІнБев (Житомир)

 Х

 6:0

 10:0

 2

 0

16:0

 6

2

Мідас

 0:6

Х 

 6:0

 1

 1

6:6

 3

3

Олімп

 0:10

0:6 

Х 

 0

 0

0:16

 Група «В»

М

Команда

 

 

 

В

Н

П

М’ячі

О

1

КІВС-Енергія (Львів)

Х 

 3:3

 3:1

 1

 1

6:4

 4

2

FC Respect

 3:3

 Х

 5:2

 1

 1

8:5

3

МФК РадиМо

1:3 

 2:5

 Х

 0

 0

 2

3:8

 0

 Група «C»

М

Команда

 

 

 

В

Н

П

М’ячі

О

1

ФК Любарт

 Х

 1:3

5:0 

 1

6:3

 3

2

Теремно Хліб

 3:1

 Х

2:8 

 1

 0

 1

5:9

 3

3

Kroshu Lutsk

0:5 

8:2 

Х 

 1

 0

 1

8:7

 3

 Група «D»

М

Команда

 

 

 

В

Н

П

М’ячі

О

1

Динамо

 Х

 3:2

2:2 

 1

5:4

2

ХФК Фіміам

 2:3

 Х

6:5 

 1

 0

8:8

3

FC Respect-2

2:2 

 5:6

 Х

 0

 1

7:8

ХІІ Кубок «Волинської газети» 2020

Вища ліга

Група «E»

М

Команда

 

 

 

В

Н

П

М’ячі

О

1

А1      ІнБев (Житомир)

Х 

 2:2

 1:3

 0

 1

 1

3:5

 1

2

С1        ФК Любарт

 2:2

 Х

3:2 

 1

5:4

 4

3

В2/D2      КІВС-Енергія (Львів)

 3:1

3:2 

Х 

 1

5:4

 Група «F»

М

Команда

 

 

 

В

Н

П

М’ячі

О

1

B1         FC Respect

 Х

 2:5

10:4 

 1

 0

1

12:9

2

D1         Динамо

5:2 

Х 

6:3 

2

 0

0

11:5

3

A2/C2             Kroshu Lutsk

 4:10

 3:6

 Х

 0

 0

 2

7:16

 ХІІ Кубок «Волинської газети» 2020

Перша ліга

Група «G»

М

Команда

 

 

 

В

Н

П

М’ячі

О

1

A3           Олімп

 Х

 4:13

 3:6

 0

 0

 2

7:19

 0

2

C3            Теремно Хліб

 13:4

 Х

 3:3

 1

 1

 0

16:7

3

D2/B2           ХФК Фіміам

6:3 

 3:3

 Х

 1

 1

 0

9:6

 Група «H»

М

Команда

 

 

 

В

Н

П

М’ячі

О

1

B3          МФК РадиМо

 Х

11:1 

 9:3

 2

20:4

2

D3         FC Respect-2

1:11 

 Х

 1:9

0

 0

2:20

3

C2/А2            Мідас

 3:9

 9:1

Х 

 1

 0

12:10

 3

 

Календар матчів:

Календар 26-27 Вересня

ХІІ Кубок «Волинської газети» 2020 ДЕНЬ 1

26 вересня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

10.00                 А3 – А2    Олімп – Мідас – 0:6 

11.00                 В3 – В2    МФК РадиМо – FC Respect – 2:5

12.00                 C1 – C3    ФК Любарт – Kroshu Lutsk - 5:0

13.00                  D1 – D3    Динамо - FC Respect-2 – 2:2

14.00                 A2 – A1    Мідас – ІнБев – 0:6

15.00                 B2 – B1    FC Respect – КІВС-Енергія – 3:3

16.00                 G3 – G2   ХФК Фіміам – Теремно Хліб  – 3:3

17.00                 H3 – H2   Мідас – МФК РадиМо – 3:9

18.00                 E1 – E3    ІнБев – КІВС-Енергія – 1:3

19.00                 F1 – F3    FC Respect – Kroshu Lutsk –10:4

20.00                 E2 – E1    ФК Любарт – ІнБев – 2:2

21.00                 F2 – F1    Динамо – FC Respect – 5:2

 

26 вересня (субота)

МАЙДАНЧИК №2

10.00                 С3 – С2    Kroshu Lutsk – Теремно Хліб – 8:2

11.00                 D3 – D2    FC Respect-2 – ХФК Фіміам – 5:6

12.00                 A1 – A3    ІнБев – Олімп – 10:0

13.00                  B1 – B3    КІВС-Енергія – МФК РадиМо – 3:1

14.00                 C2 – C1    Теремно Хліб – ФК Любарт – 3:1

15.00                 D2 – D1    ХФК Фіміам – Диинамо – 2:3

16.00                 E3 – E2    КІВС-Енергія – ФК Любарт – 2:3

17.00                 F3 – F2    Kroshu Lutsk – Динамо – 3:6

18.00                 G1 – G3   Олімп – ХФК Фіміам – 3:6

19.00                 H1 – H3   FC Respect-2 – Мідас – 1:9 

20.00                 G2 – G1   Теремно Хліб – Олімп – 13:4

21.00                 H2 – H1   МФК РадиМо – FC Respect-2 – 11:1

 

ХІІ Кубок «Волинської газети» 2020 ДЕНЬ 2

27 вересня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

10.00                 G1 – H2                     Теремно Хліб – Мідас – -:+

11.00                 H1 – G2                     МФК РадиМо – ХФК Фіміам – 0:2

12.00                 F1 – E2                      Динамо – КІВС-Енергія – 2:0

13.00                  E1 – F2                     ФК Любарт – FC Respect –4:1

14.00                 3-4 місце Перша ліга  FC Respect-2 – МФК РадиМо – 4:2

15.00                 3-4 місце Вища ліга    КІВС-Енергія – FC Respect – 2:2 (п. 5:4)

16.00                 Фінал Перша ліга        Мідас – ХФК Фіміам – 3:2

17.00                 Фінал Вища ліга          Динамо – ФК Любарт – 0:3

Міні-історія «Кубку «Волинської газети»:

(Чемпіон, Віце-чемпіон, Бронзовий призер, півфіналіст, детальніше за посиланням)

2008 – «Динамо» УСБУ, «Володимир», «Технічне училище №10», «Геолог» (Ковель); http://noc-ukr.org/news/615/

2009 – «Спартак-Екстрім», «Міська рада», «Луцьктепло», «Володимир-Волинський»; http://futsalvolyn.at.ua/news/2009-07-01-57

2010 – «Спартак», «Волиньагротех», «Освіта», «Геолог» (Ковель); http://futsalvolyn.at.ua/news/spartak_sensacijno_peremig_na_kubku_volinskoji_gazeti/2010-07-12-154

2012 – «Епіцентр», «Мадагаскар», «Волиньагротех», «Руна»; http://www.volynpost.com/news/7197-futbolisty-amatory-zmagalysia-za-pershist-foto

2013 – «Мадагаскар», «Епіцентр», «Спартак»;

2014 – «Каприз», «Спартак», «ПАККО», «Стелс»; http://volynsport.in.ua/futzal/oh-cya-kapryzna-volynska-gazeta

2015 – «Теремно Хліб», «Бренд Груп», «Агромат», «Прилуцьк»; http://luchesk.com.ua/sport/footzal/1232233769-VII-kubok-Volinskoyi-gazeti-poyihav-u-Teremno

2016 – «ІнБев» (Житомир), «Лучеськ», «ЮрІнновація» (Київ), «ПАККО»; http://amfv.com.ua/news/?id=276

2017 – «ІнБев» (Житомир), «Бережанка», «Стелс», «Козаки» (Ковель); http://amfv.com.ua/news/?id=478

2018 – «ІнБев» (Житомир), FC «Respect», МФК «Бренд», «Мідас».

Перша ліга: «Бережанка», ХФК «Фіміам», «West Side», «Агромат». http://amfv.com.ua/news/?id=605

2019 – ФК «Любарт», «ІнБев» (Житомир), FC «Respect», ФК «Любарт-2».

Перша ліга: МФК «РадиМо», ХФК «Фіміам», «Мідас», «Агромат». http://amfv.com.ua/news/?id=680

2020 – ФК «Любарт», «Динамо», «КІВС-Енергія» Львів, FC «Respect»

Перша ліга: «Мідас», ХФК «Фіміам», FC «Respect-2», МФК «РадиМо». http://amfv.com.ua/news/?id=736